Libnet.ro
UNICEF

21:45

Boris Johnson: Nu e Brexit? Nu este vina mea!

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson: Nu e Brexit? Nu este vina mea!

Brexitul nu a avut loc joi? Nu e vina mea, s-a aparat, in mare, premierul britanic Boris Johnson, ca. continuă pe România Liberă

UE, de acord cu o noua amanare a Brexitului pana la31 ianuarie 2020. Boris Johnson vrea alegeri anticipate

Uniunea Europeana este de acord cu o amanare de 3 luni, flexibila, a Brexitului, a anuntat, luni, Donald Tusk, in timp ce prim-ministrul britanic Boris Johnson incearca organizarea de alegeri anticipate, dupa ce a fost fortat de catre oponentii sai sa ceara o noua extensie de la UE.

Boris Johnson se pregateste de o campanie electorala dificila

Premierul britanic Boris Johnson se pregatea miercuri de o campanie electorala dificila, la o zi dupa ce deputatii s-au pronuntat in favoarea unor alegeri legislative anticipate in decembrie, cu obiectivul de a transa problema Brexitului, care dureaza in Marea Britanie de peste trei ani, relateaza AFP.

Boris Johnson se pregateste de o campanie electorala dificila

Premierul britanic Boris Johnson se pregatea miercuri de o campanie electorala dificila, la o zi d.

Boris Johnson a trecut la repatrieri. Strategia premierului britanic

Prim-ministrul britanic Boris Johnson, liderul Partidului Conservator, i-a reprimit in aceasta forma.

inca o infrangere suferita de premierul Boris Johnson in parlamentul britanic.Cu ce i-a amenintat el pe parlamentari

Propunerea premierului britanic, Boris Johnson, de a fi organizate alegeri anticipate pe 12decembrie a fost respinsa, luni seara, de Camera Comunelor, transmite BBC. Un numar de 299 de parlamentari au votat.

Boris Johnson a esuat pentru a treia oara sa convoace alegeri anticipate in Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a esuat pentru a treia oara sa convoace alegeri anticipate, nereutind sa obtina sprijinul a doua treimi dintre parlamentari, dupa ce laburisti s-au abtinut de la vot. Rezultatul a fost de 299 de voturi pentru si 70 impotriva, relateaza publicatia The Guardian.

Boris Johnson incearca, din nou, sa declanseze alegeri anticipate

La inceputul unei saptamani care i-ar fi placut sa fie a Brexitului, dar care va fi a celei de-a treia amanari, premierul britanic Boris Johnson incearca din nou, luni, sa declanseze alegeri anticipate, insa sansele par slabe, relateaza AFP.

Marea Britanie, obligata sa desemneze un comisar european. Premierul Boris Johnson anuntase, in mai multe randuri, ca nu va face acest lucru

Marea Britanie trebuie sa desemneze un comisar european in cazul in care Comisia von der Leyen este instalata inainte de producerea Brexit, a anuntat presedintia franceza, dupa ce ambasadorii tarilor UE-27 au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )