Libnet.ro
UNICEF

17:00

Boris Johnson a devenit din nou tata

Adevărul Adevărul,
Boris Johnson a devenit din nou tata

Carrie Symonds, logodnica premierului britanic Boris Johnson, a dat nastere unui baiat, potrivit Press Association PA), relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Boris Johnson a devenit din nou tata Logodnica premierului a nascut un baietel

Logodnica premierului britanic Boris Johnson, Carrie Symonds, a nascut un baiat, a anuntat miercuri Downing Street, relateaza Reuters.

Premierul britanic Boris Johnson a devenit tata. Logodnica sa Carrie Symonds a dat nastere unui baiat

Premierul britanic, Boris Johnson,a devenit, miercuri, tata. Logodnica sa Carrie Symondsa dat nastere unui baiat. Copilul lui Johnson s-a nascut la un spital din Londra, a anuntat miercuri un.

Boris Johnson si logodnica sa au devenit parinti, in plina pandemie de coronavirus

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, si logodnica lui, Carrie Symonds, au anuntat ca au devenit parintii unui baietel.

VIDEO Boris Johnson avertizeaza impotriva relaxarii carantinei prea devreme

Premierul britanic Boris Johnson, primul lider al unei mari puteri diagnosticat cu COVID-19, s-a intors la munca si, intr-un discurs tinut in fata resedintei numarul 10 de pe Downing Street, a transmis un mesaj foarte clar: nu renuntati la carantina inca!, relateaza CNN.

Marea Britanie |Boris Johnson ar urma sa relaxeze masurile restrictive luate in contextul raspandirii coronavirusului inaintea datei de 7 mai

Se preconizeaza ca prim-ministrul britanic Boris Johnson urmeaza sa anunte planurile de relaxare a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus, chiar din aceasta saptamana, dupa ce s-a.

Boris Johnson isi reia activitatea incepand de luni

Premierul britanic, Boris Johnson, refacut in urma imbolnavirii cu noul coronavirus, va reveni luni la munca, a anuntat sambata o purtatoare de cuvant a Downing Street.

Coronavirus: Boris Johnson, insanatosit dupa COVID-19, se intoarce de luni in fruntea guvernului britanic

Premierul britanic, Boris Johnson, refacut in urma imbolnavirii cu noul coronavirus, va reveni luni la munca, a anuntat sambata o purtatoare de cuvant a Downing Street, scrie Reuters.

Suceava: Un cal furat a ajuns din nou la proprietarul de drept pentru ca avea obiceiul sa muste. Dosar penal pentru hoti, plus amenda ca au plecat la furat fara declaratie pe proprie raspundere

Un cal furat in timpul noptii de la un proprietar din comuna suceveana Rasca si ajuns in cursul diminetii urmatoare la noul proprietar, in urma unui schimb facut cu hotii, avea sa se intoarca la proprietar pentru ca avea prostul obicei sa muste, scrie Monitorul de Suceava.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )