Libnet.ro
UNICEF

13:45

Boris Johnson isi reia activitatea incepand de luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Boris Johnson isi reia activitatea incepand de luni

Premierul britanic, Boris Johnson, refacut in urma imbolnavirii cu noul coronavirus, va reveni luni la munca, a anuntat sambata o purtatoare de cuvant a Downing Street. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS. Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, este intr-o forma foarte buna si si-ar putea relua activitatea de luni

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, este intr-o forma buna, dupa ce la inceputul acestei luni a fost diagnosticat cu COVID-19 si a fost internat la setia de terapie intensiva a Spitalului St Thomas din.

Coronavirus: Boris Johnson, insanatosit dupa COVID-19, se intoarce de luni in fruntea guvernului britanic

Premierul britanic, Boris Johnson, refacut in urma imbolnavirii cu noul coronavirus, va reveni luni la munca, a anuntat sambata o purtatoare de cuvant a Downing Street, scrie Reuters.

Tarom reia zborurile incepand cu 2 mai. Amsterdam si Paris printre primele destinatii

Compania nationala de stat Tarom reia zborurile incepand cu 2 mai. Prima destinatie spre care se va putea zbura este Amsterdam, iar in urmatoarele zile vor fi zboruri si spre Atena, Paris si Frankfurt, potrivit Mediafax. Adina Valean, comisarul european pentru transporturi a afirmat ca sunt necesareniste masuri de distantare sociala pentru a relua zborurile, insa nu au fost inca alcatuite. CEO-ul companiei Ryanair spune ca firma nu va zbura daca va trebui sa lase gol scaunul din mijlocDistantarea sociala va face sa se incheie era zborurilor ieftine, avertizeaza industria aviatica.

STUDIU: Majoritatea companiilor care isi desfasoara activitatea in mediul virtual au fost afectate puternic de criza Covid-19

Majoritatea companiilor care isi desfasoara activitatea economica in mediul virtual au fost afectate puternic de criza generata de pandemia Covid-19, arata un studiu realizat in perioada 1-20 aprilie 2020 pe un esantion de 592 de companii.

Un producator din domeniul auto isi redeschide activitatea la una din fabrici

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori din domeniul auto a anuntat joi ca isi redeschide activitatea la una din fabricile pe care le detine in tara noastra.

BORIS JOHNSON SUB UN VAL DE CRITICI PENTRU GESTIONAREA CRIZEI CORONAVIRUS DE CATRE GUVERNUL SAU

Premierul britanic s-a confruntat miercuri cu un apel pentru o ancheta publica privind gestionarea d.

Tarom isi reia zborurile inainte de ridicarea situatiei de urgenta. Care sunt destinatiile

Operatorul aerian Tarom a anuntat ca va relua zborurile incepand cu data de 2 mai, cu aproape doua spotamani inainte de o posibila ridicare a situatiei de urgenta care impune restrictii de circulatie in Romania.

inalta Curte se pregatestesa reia activitatea judiciara normala

Colegiul de conducere al inaltei Curti de Casatie si Justitie a analizat activitatea desfasurata de instanta suprema in primul ciclu al starii de urgenta, precum si masurile care pot fi implementate in perspectiva reluarii activitatii judiciare normale si a recuperarii intarzierilor generate prin suspendarea de drept, in contextul starii de urgenta, a numeroase categorii de cauze, din ratiuni de securitate sanitara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )