Libnet.ro
UNICEF

18:15

Borna istorica pentru Zlatan Ibrahimovic. E oficial cel mai bun

Antena3 Antena3,
Borna istorica pentru Zlatan Ibrahimovic. E oficial cel mai bun

Borna istorica pentru Zlatan Ibrahimovic. E oficial cel mai bun. continuă pe Antena3

SONDAJ PSD si PNL, umar la umar in cursa pentru Primaria Capitalei. Busoi, cel mai bine clasat liberal

Europarlamentarul Cristian Busoi, unul dintre liberalii care vor sa candideze pentru Primaria Capitalei, este cel mai bine clasat reprezentant al PNL in ceea ce priveste topul preferintelor, acesta devansandu-i pe colegii sai de partid Ludoic Orban si Petre Roman, potrivit unui sondaj INSCOP Research, facut la comanda PNL. Totusi, Busoi nu se afla in topul preferintelor generale ale respondentilor.

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria lui PSG in campionatul Frantei

Atacantul Zlatan Ibrahimovic a devenit, vineri seara, cel mai bun marcat al echipei PSG in prima liga franceza.

GEZE Powerturn: cel mai puternic sistem de actionare pentru usi batante

GEZE Romania aduce pe piata locala cel mai puternic sistem de actionare pentru usi batante, GEZE Powerturn. Prezentat ca un exemplu de design universal, produs 523;n Germania, sistemul reprezinta o solutie multifunctionala, sigura si fiabila, fiind potrivit inclusiv pentru usile mari si grele. Functia sa unica, Smart swing, faciliteaza utilizarea manuala a usilor, fara efort, indiferent de marimea sau greutatea acestora. Designul discret si inaltimea redusa, de doar 7 cm, ofera sistemului Powerturn libertate fara limite in ceea ce priveste solutiile personalizate pentru cladiri, fara sa neglijeze cerintele stricte de siguranta si confort.

Monument Valley, cel mai popular joc de iOS, este gratuit

Daca tot va folositi smartphone-urile si tabletele pentru gaming, ar fi pacat sa nu experimentati, macar pentru cateva minute, Monument Valley. De-a lungul anilor au aparut multe jocuri remarcabile pe iOS si Android. Multe dintre ele au fost sau sunt gratuite, dar de cele mai multe ori, implica o investitie de cativa dolari. in definitiv, [] Monument Valley, cel mai popular joc de iOS, este gratuit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015 din Spania. Cui i-a dedicat premiul

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a fost desemnat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul 2014/2015. El a castigat si premiul pentru cel mai bun atacant, in timp ce tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a fost numit cel mai bun antrenor.

Cel mai atragator smartphone cu Windows 10 a fost introdus in Japonia

Daca noile terminale high end cu Windows 10 lansate de Microsoft nu va multumesc, NuAns Neo s-ar putea sa fie gadgetul perfect pentru voi. Cei de la Microsoft au investit foarte mult timp si bani in Windows 10 Mobile, versiunea pentru smartphone-uri a celui mai nou sistem de operare iesit din Redmond. Desi nu ne-am [] Cel mai atragator smartphone cu Windows 10 a fost introdus in Japonia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Suntem cel mai mare partid in Romania, cu peste 40%

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat astazi, la Craiova, ca in acest moment PNL este cel mai mare partid din tara noastra, cu 40% in optiunile de vot ale electoratului, motiv pentru care are responsabilitatea de a se prezenta in fiecare localitate cu strategii de crestere a comunitatii, transmit surse din presa.

SyncPhone este cel mai mic hibrid PC/smartphone care merge cu Windows 10

Daca va imaginati ca ma refer la Windows 10 Mobile, va inselati. SyncPhone va putea rula Windows 10 versiunea de PC ca o extensie pentru sistemul de operarede pe desktop. Iar aici nu este vorba de Continuum, unde o parte din activitatea de pe un desktop se poate prelua pe un mobil echipat cu Windows [] SyncPhone este cel mai mic hibrid PC/smartphone care merge cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FMI a decis includerea yuanului in cosul drepturilor spreciale de tragere (DST) de la 1 octombrie 2016. Este cel mai important eveniment in sistemul monetar international de la lansarea EURO in 1999 (economist sef)

FMI a decis includerea YUAN-ului in cosul drepturilor spreciale de tragere DST) de la 1 octombrie 2016. Renminbi devine a treia moneda in acest cos, cu o pondere de 10. Este cel mai important eveniment in sistemul monetar international de la lansarea EURO in 1999, cu implicatii pozitive pentru economia mondiala si sistemul financiar global, scrie economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu, intr-un raport transmis miercuri, investitorilor. Autoritatile de la Beijing incearca sa creasca utilizarea yuanului in schimburile internationale, pentru a reflecta statutul Chinei de a doua economie mondiala. Unii analisti preconizeaza chiar ca intr-o zi moneda chineza ar putea rivaliza cu dolarul american, care, in prezent, este valuta de referinta la nivel mondial.

Lionel Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014-2015 din Primera Division

Lionel Messi a fost votat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei sezonul 2014-2015), el castigand de asemenea si titlul de cel mai bun atacant. Luis Enrique s-a impus la categoria cel mai bun antrenor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )