Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boromir si-a dublat profitul in primele sase luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boromir si-a dublat profitul in primele sase luni

Actiunile Boromir Prod Buzau s-au apreciat, in perioada 6 - 13 august, cu 10,45%, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea - profit net in scadere cu 66%, in primele sase luni

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat, in primele sase luni ale anului in curs, un profit net neauditat de 356,6 milioane lei, in scadere cu 697,9 milioane lei 66%), comparativ cu rezultatul net neauditat aferent semestrului incheiat la 30 iunie 2014, care s-a situat la 1,054 miliarde de lei, potrivit raportului semestrial realizat de Franklin Templeton Investment Management Limited Sucursala Bucuresti, administratorul FP, citat de Agerpres. Principalii factori care au determinat diminuarea profitului in primele sase luni ale anului 2015 au fost rezultatul mai scazut din vanzarea participatiilor in companiile din portofoliu si nivelul mai coborat al veniturilor din dividende de la companiile din portofoliul Fondului.

Pierderea financiara a diminuat profitul Nuclearelectrica

Nuclearelectrica SA a obtinut un profit net de 2. 000 lei in primele sase luni, iar EBITDA profit inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amorizare) a crescut cu 22% fata de aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un raport remis BVB.

Economia Romaniei a crescut cu 0,1% in trimestrul al doilea fata de primul trimestru. PIB a urcat cu 3,7% in primele sase luni

Produsul Intern Brut PIB) a crescut in termeni reali cu 0,1% in trimestrul al doilea al acestui an fata de precedentele trei luni, potrivit datelor de tip semnal publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

Importurile de titei au crescut cu 7,4% in primele sase luni. Romania este dependenta in proportie de doua treimi de aurul negru din strainatate

Romania a importat, in primul semestru al acestui an, o cantitate de titei de 3,222 milioane tone echivalent petrol tep), cu 222. 500 tep 7,4%) mai mare fata de cea importata in perioada similara din 2014, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS) si citate de Agerpres. ro.

SIF5 Oltenia, profit in crestere la peste 103,7 milioane lei

SIF5 Oltenia a raportat la primele sase luni ale anului un profit in crestere, de 103,73 milioane de lei, fata de aceeasi perioada din 2014, de 60,11 milioane lei, arata raportul semestrial al societatii listate la BVB.

Investitii straine directe de 1,66 miliarde de euro in sase luni

Investitiile straine directe in Romania au insumat, in primele sase luni ale acestui an, aproape 1,66 miliarde de euro, cu aproape 40% peste nivelul inregistrat in perioada similara a anului trecut, respectiv 1,19 miliarde de euro.

SIF2 Moldova, profit in scadere cu mai mult de jumatate, la 65,78 milioane lei

SIF2 Moldova a raportat in primele sase luni un profit de 65,784 milioane lei, in scadere fata de 182,117 milioane lei in aceeasi perioada din 2014.

Rubla ruseasca atinge un nou minim al ultimelor sase luni in raport cu dolarul

Rubla ruseasca a atins luni minimul ultimelor sase luni in raport cu dolarul, fiind afectata de scaderea pretului petrolului si de escaladarea luptelor din estul Ucrainei, informeaza economictimes. indiatimes. com.

Portretul jucatorului ideal pentru Petrolul Ploiesti: sa fie liber de contract, sa accepte un salariu mic si sa nu fi facut tusa in ultimele sase luni

Antrenorul FC Petrolul, Tibor Selymes, a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa profilul jucatorului cautat de echipa prahoveana, acesta trebuind sa fie liber de contract, sa accepte un salariu mic si sa fi evoluat in ultimele sase luni.

Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala au fost modificate de 23 de ori in primele sapte luni ale anului

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala au fost modificate de nu mai putin de 23 de ori in primele sapte luni ale acestui an, potrivit unui comunicat al companiei de contabilitate si servicii juridice TMF Group. Desele modificari fiscale sunt una dintre cele mai mari probleme raportate de societati, predictibilitatea legislativa fiind de ani buno o doleanta a mediului de afaceri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )