Libnet.ro
UNICEF

13:45

Boscodeala vrea din nou la sefia PSD Buzau, daca isi rezolva problema cu justitia

România Liberă România Liberă,
Boscodeala vrea din nou la sefia PSD Buzau, daca isi rezolva problema cu justitia

Presedintele PSD Buzau, Constantin Boscodeala, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru abuz iin serviciu, a declarat ca, daca isi rezolva problema cu justitia, nimeni nu ii va sta in cale la alegerile pentru sefia filialei, care vor avea loc in toamna, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Daca-mi rezolv problema cu justitia, nu-mi va sta nimeni in cale la sefia PSD Buzau

Presedintele PSD Buzau, Constantin Boscodeala, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, decizia nefiind insa definitiva, spune ca, daca isi va rezolva problema cu justitia, nu ii va sta nimeni in cale la alegerile pentru functia de sef al filialei, programate in toamna, transmit surse din presa.

Cariera politica a lui Constantin Boscodeala intra in declin. Ce crede actualul primar despre potentialii urmasi la sefia PSD Buzau

Procesul in justitie ii da lui Constantin Boscodeala mari batai de cap nu numai in plan personal, fiindu-i amenintata libertatea pentru urmatorii 5 ani, atat cat i-a trasat deja o prima instanta, cat si viitorul sau politic. Acesta a declarat deja ca nu va mai candida pentru functii in PSD daca nu-si va rezolva problemele pe care le are cu justitia.

Simon Cowell se vrea din nou tata, dar de fetita

A inceput sa-i placa sa fie tatic, asa ca acum Simon Cowell isi doreste si o fetita cu iubita lui, Lauren Silverman.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti si-a dat din nou avizul ca Delta Bucurestiului sa capete statutul de parc natural

Consiliul General al Municipiului Bucuresti si-a dat din nou avizul, joi, ca Delta Bucurestiului, fostul lac Vacaresti cu o suprafata de 183 de ha, sa capete statutul de parc natural. CGMB si-a dat si anul trecut, in aprilie, acordul ca aceasta zona sa devina parc natural, insa hotararea a fost atacata de Prefectura ca ar fi fost aprobata ilegal.

Un fost campion mondial la Box vrea sa candideze pentru un nou mandat de primat daca Rada Suprema va decide desfasurarea de alegeri locale la Kiev

Vitali Kliciko, fost campion mondial la box si actualul primar al Kievului, a anuntat ca este pregatit sa candideze pentru un nou mandat de primar daca Rada Suprema va decide desfasurarea de alegeri locale in.

Dolineaschi renunta la sefia PSD Botosani, din solidaritate cu Dragnea; ramane secretar general PSD

Andrei Dolineaschi renunta la conducerea PSD Botosani, in semn de solidaritate cu fostul presedinte executiv al partidului Liviu Dragnea, el precizand ca va continua sa-si indeplineasca atributiile de secretar general al formatiunii politice.

INHGA: Cod galben de inundatii pentru raurile din bazinul Cotatcu, in Buzau si Vrancea, pana joi la ora 1.00

O atentionare cod galben de inundatii a fost emisa de hodrologi pentru raurile din bazinul Cotatcu, judetele Buzau si Vrancea, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor.

Pretul futures al petrolului, din nou pe minus

Dupa sedinta terna de luni, incheiata cu un volum de numai 22 de contracte, reluarea activitatii pe pietele externe din SUA, Anglia, Germania si chiar Hong-Kong a dat un usor imbold pietei derivatelor de la Sibiu. Astfel, dupa jumatate de sedinta, aceasta se lauda cu 48 de contracte avand o valoare de 374. 139 lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )