Libnet.ro
UNICEF

17:30

Brasov: Un educator a fost retinut, dupa ce a abuzat sexual o fetita de cinci ani

România Liberă România Liberă,
Brasov: Un educator a fost retinut, dupa ce a abuzat sexual o fetita de cinci ani

Un educator de 33 de ani, angajat la o gradinita privata din Brasov, a fost retinut de politisti, miercuri, dupa ce a abuzat sexual o fetita de cinci ani, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Brasov: Un educator a fost retinut dupa ce a abuzat sexual o fetita de cinci ani

Un barbat de 33 de ani care lucreaza ca educator la o gradinita privata din municipiul Brasov a fost retinut de politisti, miercuri, pentru corupere sexuala de minori, dupa ce parintii unei fetite de cinci.

Educator retinut pentru PEDOFILIE! Ar fi abuzat o fetita de 5 ani

Un educator de la o gradinita din Brasov a fost retinut pentru pedofilie. Barbatul in varsta de 33 de ani ar fi abuzat de o fetita de 5 ani. Acesta le-a povestit parintilor, care au sesizat imediat.

Viorel Hrebenciuc a fost retinut de DNA

ACTUALIZARE 13:40 Viorel Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore de catre Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce acesta s-a prezentat, in cursul diminetii, la sediul DNA Brasov, pentru a fi audiat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. * Ponta: Viorel Hrebenciuc nu mai e deputat.

Seful Directiei Judetene Agricultura Mures, retinut, dupa ce a luat 88.000 de lei spaga sa nu faca un control

Directorul executiv al Directiei Judetene Agricultura Mures, Liviu Timar, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si primire de foloase necuvenite, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in acelasi dosar a fost retinut si un om de afaceri.

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic pentru folosirea de carduri false

Claudiu Raducanu, fost jucator al clubului Steaua, a fost retinut la Cancun, Mexic, pentru dare de mita si folosirea de carduri false. Alaturi de el a mai fost retinut un alt roman, in varsta de 25 de ani, Gheorghe Claudiu Papara.

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic. Vezi ce acuzatii i se aduc

Fostul fotbalist stelist Claudiu Raducanu a fost retinut la Cancun pentru dare de mita, Ministerul Public mexican anchetandu-l si pentru folosire de carduri false. Potrivit publicatiei proceso. com. mx, Gheorghe.

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic, fiind banuit de folosire de carduri false

Fostul fotbalist stelist Claudiu Raducanu a fost retinut la Cancun si deferit justitiei pentru dare de mita, potrivit publicatiei Proceso. Ministerul Public mexican in ancheteaza pe acesta si pentru folosire.

O orhidee a fost numita dupa Serena Williams, la Singapore

Castigarea Turneului Campioanelor de la Singapore i-a adus liderului WTA, Serena Williams, un premiu mai special. Americanca a primit, alaturi de mult ravnitul trofeu si o orhidee care a fost redenumita dupa ea.

Un educator de la o gradinita privata a fost retinut pentru corupere sexuala

Barbatul de 33 de ani a fost acuzat de mama unei fetite de 5 ani ca i-a atins copilul in zona intima in timp ce micuta dormea la gradinita.

De ce a fost retinut Dorin Cocos. Motivarea procurorilor: Chitante antedatate pentru acoperirea spagii

Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, in dosarul licentelor Microsoft. in noaptea de luni spre marti au fost retinuti si Dorin Cocos, dumitru Nicolae NIRO si fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )