Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic. Vezi ce acuzatii i se aduc

Antena3 Antena3,
Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic. Vezi ce acuzatii i se aduc

Fostul fotbalist stelist Claudiu Raducanu a fost retinut la Cancun pentru dare de mita, Ministerul Public mexican anchetandu-l si pentru folosire de carduri false. Potrivit publicatiei proceso. com. mx, Gheorghe. continuă pe Antena3

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic, fiind banuit de folosire de carduri false

Fostul fotbalist stelist Claudiu Raducanu a fost retinut la Cancun si deferit justitiei pentru dare de mita, potrivit publicatiei Proceso. Ministerul Public mexican in ancheteaza pe acesta si pentru folosire.

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic pentru folosirea de carduri false

Claudiu Raducanu, fost jucator al clubului Steaua, a fost retinut la Cancun, Mexic, pentru dare de mita si folosirea de carduri false. Alaturi de el a mai fost retinut un alt roman, in varsta de 25 de ani, Gheorghe Claudiu Papara.

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic, sub suspiciunea de spalare de bani

La aproximativ sanse ani distanta de cand a incetat legatura cu primul esalon romanesc, Claudiu Raducanu revine acum in centrul atentiei, printr-un episod independent de viata sportiva.

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost arestat in Mexic, sub suspiciunea de spalare de bani

La aproximativ sanse ani distanta de cand a incetat legatura cu primul esalon romanesc, Claudiu Raducanu revine acum in centrul atentiei, printr-un episod independent de viata sportiva.

Reactia unui fost coleg de la Steaua dupa ce Claudiu Raducanu a fost arestat in Mexic. Un tampit. Creier, zero barat

Fostul atacant al Stelei, Claudiu Raducanu, a fost arestat in Mexic, suspectat ca face parte dintr-o retea care folosea carduri false.

Din golgeter a ajuns infractor: Claudiu Raducanu a fost arestat in Mexic

Fostul atacant stelist Claudiu Raducanu a fost arestat de politia din Cancun Mexic) sub acuzatia de dare de mita si folosire de carduri false.

Claudiu Raducanu, retinut in Mexic - Este banuit de folosire de carduri false

Fostul fotbalist stelist Claudiu Raducanu a fost retinut la Cancun si deferit justitiei pentru dare de mita, Ministerul Public mexican anchetandu-l totodata pentru folosire de carduri false, informeza publicatia proceso. com. mx, conform Mediafax.

VIDEO de colectie: Claudiu Raducanu prabuseste o tribuna in Spania si refuza sa vina la Craiova pentru... o ciorba

Claudiu Raducanu, fostul stelist arestat in Mexic pentru ca folosea carduri false, este cunoscut in fotbalul romanesc pentru gafele monumentale pe care le facea cand vorbea.

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, RETINUT de DNA

UPDATE: Viorel Hrebenciuc a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie. Fostul deputat urmeaza sa fie adus la instanta suprema pentru judecarea propunerii de arestare preventiva. in dosarul.

Viorel Hrebenciuc a fost retinut de DNA

ACTUALIZARE 13:40 Viorel Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore de catre Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce acesta s-a prezentat, in cursul diminetii, la sediul DNA Brasov, pentru a fi audiat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. * Ponta: Viorel Hrebenciuc nu mai e deputat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )