Libnet.ro
UNICEF

05:45

Brasovul putea fi la un pas de tragedia din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Brasovul putea fi la un pas de tragedia din Bucuresti

Nenorocirea din Bucuresti a ridicat multe semne de intrebare asupra modului cum s-a permis sa functioneze o astfel de discoteca. Multi intreaba cum s-a dat avizul de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, daca s-a dat, iar daca nu exista, cum de o astfel de locatie functiona fara ca nimeni sa nu isi puna problema ce pericol exista. continuă pe Adevărul

Presa internationala relateaza pe larg despre tragedia din Bucuresti

Presa internationala relateaza pe larg despre tragedia petrecuta vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, unde cel putin 27 de oameni au murit, iar alti 170 au fost raniti intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert.

Ambasadorul Marii Britanii, consternat de tragedia din Bucuresti

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, se declara consternat de tragedia din Clubul Colectiv in care si-au pierdut viata 27 de persoane si alte 162 au fost ranite si transmite compasiunea sa familiilor afectate.

TRAGEDIA din Clubul Colectiv: in cat timp a ajuns prima ambulanta la fata locului

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, sambata, la Palatul Victoria, modul in care au decurs primele masuri luate in cazul incendiului izbucnit la Clubul Colectiv din Bucuresti, care s-a soldat cu moartea a 27 de oameni si ranirea altor aproape 200, potrivit Mediafax.

Aproape 200 de BARURI si CLUBURI din Bucuresti ar trebui iNCHISE, intrucat au sedii cu RISC SEISMIC

Aproape 200 de baruri, cluburi, restaurante si institutii din Bucuresti functioneaza in cladiri incadrate in clasa I de risc seismic.

Toate balurile organizate de licee in cluburile din Bucuresti au fost anulate

Toate balurile care ar fi urmat sa fie organizate de catre licee in cluburile din Bucuresti vor fi anulate, a decis Inspectoratul Scolar al Capitalei, in urma incendiului produs vineri seara in Clubul Colectiv si soldat cu 27 de morti si aproximativ.

Reactie prompta a lui Iohannis dupa explozia in clubul Colectiv din Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie prompta dupa explozia in clubul Colectiv din Bucuresti si a transmis compasiune familiilor afectate de tragedie.

HARTA Locul tragediei de vineri noaptea: clubul Colectiv din Bucuresti, strada Tabacarilor

O explozie a ucis cel putin 18 oameni vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, situat pe strada Tabacarilor numarul 7. In acest club, sute de tineri urmau sa participe la lansarea ultimului album al trupei Goodbye to Gravity.

EXPLOZIE intr-un club din Bucuresti. BILANTUL MORTILOR, in crestere. PRIMELE IMAGINI

Cel putin 26 de persoane au murit si peste 88 au fost ranite vineri seara, in urma unei explozii, urmata de un incendiu, care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti, unde la acel moment se aflau aproximativ 200 de oameni.

In 45 de minute din Bucuresti in Iasi: de ce sa evadezi in orasul pe 7 coline

Blue Air a introdus anul acesta zboruri din Capitala catre Iasi si retur in aceeasi zi, la un pret in unele cazuri sub 270 de lei dus-intors cu tot cu taxe, ceea ce face posibil ca orasul din Moldova sa devina accesibil pentru vizitare si din Bucuresti.

Universitatea Politehnica din Bucuresti anunta finalizarea proiectului ELAMAN - Sprijin pentru o cariera de succes in domeniul electronicii aplicate in medicina, automatizari si nanotehnologii

Universitatea Politehnica din Bucuresti are onoarea sa va invite la Conferinta de presa de finalizare a proiectului ELAMAN - Sprijin pentru o cariera de succes in domeniul electronicii aplicate in medicina, automatizari si nanotehnologii, proiect cofinantat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, in baza contractului de finantare POSDRU/161/2.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )