Libnet.ro
UNICEF

14:00

Brexit: Care sunt posibilitatile dupa cel de-al doilea refuz?

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Care sunt posibilitatile dupa cel de-al doilea refuz?

Deputatii au votat in aseara impotriva posibilitatii ca Marea Britanie sa paraseasca UE fara o intelegere. Ei vor continua sa voteze joi, 14 martie, pentru o intarziere a Brexit-ului. Daca deputatii aproba prelungirea procesului de iesire a Marii Britanii din UE, Theresa May va solicita apoi extinderea articolului 50 din partea UE. Presupunand ca toate celelalte state membre sunt de acord, Brexit ar fi amanat, potrivit BBC. continuă pe Hotnews

Parlamentul Regatului Unit a respins ultima versiune de acord privind Brexit-ul. Care sunt scenariile posibile?

Parlamentul Regatului Unit a respins marti seara, prin vot, ultima versiune de acord privind Brexit-ul sustinuta de guvernul de la Londra. Oficialii europeni avertizeaza ca votul a sporit riscul unui Brexit fara acord, transmite Reuters, agentia de.

Romanii isi pot RETRAGE contributia lunara de la Pilonul II. Vezi care sunt pasii de urmat!

O parte dintre romanii care au fost obligati, dupa anul 2008, sa contribuie la fondurile Pilonului II pot decide, incepand de astazi, sa transfere aceste contributii la Pilonul I pensiile de stat), anunta.

Copiii din Italia vor fi trimisi acasa daca nu sunt vaccinati, dupa intrarea in vigoare a noii legi

Elevii din Italia nu vor mai fi primiti la scoala daca nu fac dovada faptului ca au fost vaccinati, decizia fiind anuntata dupa luni de dezbateri nationale privind introducerea obligativitatii vaccinarii, relateaza BBC News.

E oficial: Pentagonul limiteaza numarul transgenderilor din armata! Cand intra masura in vigoare si care sunt conditiile

Pentagonul a semnat un memorandum, marti, prin care va limita numarul de transgenderi din corpul armatei - o politica ce a fost subiectul unor procese juridice, potrivit Reuters. in orice caz, masura isi va.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale, miercuri, de la ora 11.00

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti, miercuri, de la ora 11.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )