Libnet.ro
UNICEF

22:15

BREXIT fara acord: Ce se va schimba

România Liberă România Liberă,
BREXIT fara acord: Ce se va schimba

Perspectiva Marii Britanii sa se prabuseasca haotic din Uniunea Europeana pare din ce in ce mai prob. continuă pe România Liberă

POTRIVIT COMISIEI EUROPENE, IN CAZUL UNUI BREXIT FARA ACORD: Londra trebuie sa-si onoreze angajamentele financiare

Uniunea Europeana se asteapta ca Regatul Unit sa-si onoreze, chiar si in cazul unui Brexit fara acord, toate obligatiile sale financiare asumate in timpul apartenentei sale la blocul comunitar, a afirmat, luni, o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene, potrivit Reuters.

Opozitia britanica, consens general pentru blocarea unui NO DEAL: Cum incearca deputatii britanici sa evite un Brexit fara acord

Opozitia din Marea Britanie a ajuns la un consens, marti, in ceea ce priveste blocarea unui Brexit fara acord. Formatiunile din afara guvernarii vor incerca sa preia controlul asupra calendarului parlamentar s.

MAREA BRITANIE: Partidele de opozitie vor lucra impreuna pentru blocarea unui Brexit fara acord

Partidele de opozitie britanice au anuntat, marti, ca au convenit sa conlucreze pentru a incerca sa impiedice un Brexit fara acord, inclusiv prin supunerea la vot a unei motiuni de cenzura, transmite Reuters.

Partidele de opozitie din Marea Britanie vor colabora pentru a incerca sa evite un Brexit fara acord

Partidele de opozitie au spus marti ca au cazut la o intelegere pentru a lucra impreuna astfel incat sa incerce sa previna un Brexit fara acord, relateaza Reuters.

Brexit fara acord! Regina Marii Britanii a aprobat cererea premierului Boris Johnson privind suspendarea parlamentului britanic

Regina Elisabeta a II-a a aprobat miercuri planul premierului Boris Johnson de a suspenda parlamentul, releva o declaratie a organismului oficial de consilieri ai Reginei, cunoscut drept Privy Council, potrivit.

Ambasadorul Romaniei la Londra: Premierul Marii Britanii i-a solicitat presedintelui Iohannis o convorbire telefonica

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a anuntat, la B1TV, ca premierul Marii Britanii, Boris Johnson, i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis o convorbire telefonica, care ar putea avea loc chiar in aceasta saptamana.

MotoGP: Alex Rins a castigat Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone

Pilotul spaniol Alex Rins Suzuki) a castigat Marele Premiu al Marii Britanii la MotoGP, clasa-regina a Campionatului Mondial de motociclism viteza, desfasurat duminica pe circuitul de la Silverstone, reusind sa se impuna in fata compatriotului sau Marc Marquez Honda), care a mai facut un pas catre al saselea titlu din cariera sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )