Libnet.ro
UNICEF

12:00

Brexit: La ce trebuie sa fie atenti turistii romani care vor sa viziteze Regatul Unit

Adevărul Adevărul,
Brexit: La ce trebuie sa fie atenti turistii romani care vor sa viziteze Regatul Unit

De la 1 ianuarie 2021, conditiile de calatorie in Regatul Unit s-au schimbat. Plata cu cardul, serviciile de roaming si controalele vamale sunt cateva dintre aspectele la care cetatenii romani care vor efectua vizite in Regatul Unit trebuie sa fie atenti, atrage atentia duminica Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic - sambata, 2 ianuarie 2020. Nativii Varsator trebuie sa fie atenti la investitiile pe care le fac

Nativii Varsator trebuie sa investeasca pentru a face profit. Mare atentie, insa, cati bani puneti la bataie, stabiliti un buget maxim. Horoscop pentru sambata, 2ianuarie 2020, pentru.

Ce se intampla cu romanii nevaccinati care vor sa participe la evenimente. Raed Arafat a facut anuntul acum

Vaccinul anti-covid-19 a ajuns si in Romania. Deja avem cadre medicale vaccinate si urmeaza sa mai primim doze, conform celor declarate de Kalus Iohannis la finele anului 2020. Dar azi s-a aflat ce se intampla cu romanii nevaccinati care vor sa participe la evenimente. Ce se intampla cu romanii nevaccinati care vor sa participe la .

Horoscop 2021. Zodiile care vor deveni parinti in noul an

Horoscop 2021. Astrele vin cu vesti bune pentru cativa nativi din horoscop. Azi vom afla care sunt zodiile care vor deveni parinti in noul an. Crezi ca si a ta se numara printre ele? Afla in cele ce urmeaza daca vei deveni parinte sau nu, in 2021. Horoscop 2021 Zodiile care vor deveni parinti .

Brexit: Vizitatorii in Regatul Unit, sfatuiti sa verifice schimbarile la plata cu cardul, roaming, controale vamale, bani numerar

De la 1 ianuarie conditiile de calatorie in Regatul Unit s-au schimbat. Plata cu cardul, serviciile de roaming si controalele vamale sunt cateva dintre aspectele la care cetatenii romani care vor efectua vizite in Regatul Unit trebuie sa fie atenti, atrage atentia duminica Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )