Libnet.ro
UNICEF

01:05

BRIGADA COMUNA pentru modernizarea armatei din Ucraina

România Liberă România Liberă,
BRIGADA COMUNA pentru modernizarea armatei din Ucraina

Ministrii Apararii ai Lituaniei, Poloniei si Ucrainei au semnat vineri, in cursul unei ceremonii la Varsovia, in prezenta presedintelui polonez Bronislaw Komorowski, un acord privind infiintarea unei brigade comune, destinate, in special, sustinerii modernizarii armatei ucrainene. continuă pe România Liberă

Merkel insista ca Putin sa-si retraga toate trupele din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel a subliniat importanta pe care o are retragerea totala a trupelor ruse pentru procesul de pace din Ucraina, afirmatia fiind facuta in timpul unei conversatii telefonice avute ieri seara cu presedintele rus Vladimir Putin, conform unui comunicat al guvernului de la Berlin, preluat de AFP.

Ministrul rus de Externe acuza NATO ca a jucat un rol distructiv in timpul crizei din Ucraina

Ministrul rus de Externe a criticat dur NATO, intr-un interviu acordat recent, spunand ca Alianta a avut un rol distructiv in timpul crizei din Ucraina. Nu putem omite rolul distructiv al NATO pe durata crizei ucr.

Lituania, Polonia si Ucraina infiinteaza o brigada comuna destinata armatei ucrainene

Ministrii Apararii ai Lituaniei, Poloniei si Ucrainei au semnat vineri un acord privind infiintarea unei brigade comune, destinate, in special, sustinerii modernizarii armatei ucrainene, relateaza AFP.

Costurile razboiului din Ucraina au saracit Kievul cu peste 5 miliarde de dolari

Cheltuielile Ucrainei pentru desfasurarea operatiunii speciale din sud-estul tarii au depasit pragul de 5 miliarde de dolari, a anuntat purtatorul de cuvant al presedintelui ucrainean. La jumatatea lunii.

6 carti pentru copii interzise din motive incredibile

V-ati imaginatat vreodata ca o carte pentru copii poate fi interzisa? Desi pare greu de crezut, au fost mai multe carti pentru copii interzise in diverse colturi ale lumii, din motive care mai de care mai ciudate. Iata o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )