Libnet.ro
UNICEF

18:00

Brigada Rutiera: Ceata si polei pe mai multe artere din Capitala, vizibilitate sub 50 de metri

Hotnews Hotnews,
 Brigada Rutiera: Ceata si polei pe mai multe artere din Capitala, vizibilitate sub 50 de metri

In municipiul Bucuresti, pe mai multe artere rutiere se circula in conditii de ceata, iar, din cauza temperaturilor scazute, pe suprafata carosabila s-a format polei, anunta Brigada Rutiera. continuă pe Hotnews

Brigada Rutiera informeaza care vor fi restrictiile de circulatie in Capitala pentru evenimentele de comemorare a 27 de ani de la Revolutie

In perioada 20 - 22 decembrie, Brigada Rutiera a informat ca vor fi restrictii de circulatie pe mai multe artere din Bucuresti, in zona Universitate, Tineretului, Calea Victoriei, Piata Revolutiei, Dorobanti, pentru evenimente de comemorare a 27 de ani de la Revolutie.

Barbatii care au batut si jefuit mai multe femei din Botosani si Suceava au fost prinsi(VIDEO)

Barbatii care au batut si jefuit mai multe femei au fost prinsi de politisti. Unul dintre indivizi a fost capturat in Botosani, iar ceilalti doi in Suceava. Talharii vanau bani,.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Mai multe avertizar Cod galben de ceata au fost emise de meteorologi. Pana la ora 12. 00, se afla sub avertizare judetul Satu Mare, judetul Maramures si judetul Bistrita Nasaud.

STUDIU Tot mai multe companii fac cadou angajatilor vacante de Sarbatori

In ultimii doi ani a crescut cu peste 60% cererea pentru vacante care urmeaza sa fie facute cadou cu ocazia sarbatorilor de iarna, in principal de catre companii angajatilor. Asa arata cel mai recent studiu facut de unul dintre cei mai mari operatori din turismul romanesc.

Analist CIA: SUA a facut mai multe greseli in legatura cu Saddam Hussein si cu Irakul

SUA a inteles gresit intentiile lui Saddam Hussein si ale Irakului, spune un analist CIA, care l-a interogat pe fostul dictator. John Nixon a avut numeroase conversatii cu fostul lider si acum afirma ca americanii au facut mai multe confuzii atunci cand au intervenit in Irak, relateaza publicatia britanica The Independent.

Dolarul, la cel mai ridicat curs din ultimii 13 ani

Dolarul american s-a apreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai ridicat nivel din 2003 pana in prezent, raportat la euro, iar cotatia aurulului a scazut dupa ce, in ziua anterioara, banca centrala a SUA Federal Reserve - Fed) a sugerat ca va accelera majorarea dobanzilor anul viitor.

Ucraina nationalizeaza cea mai mare banca din tara, PrivatBank

Ucraina a declarat luni insolventa celei mai mari banci din tara, PrivatBank, care va fi nationalizata ca singura solutie pentru protejarea banilor a 20 de milioane de clienti ucraineni si a sistemului financiar al tarii, relateaza Reuters.

Un roman este, duminica, cel mai cautat infractor din Europa: Barbatul a fost condamnat la inchisoare pentru proxenetism, trafic de minori si trafic de persoane (VIDEO)

Un roman, dat in urmarire internationala pentru proxenetism, figureaza in deschiderea listei celor mai cautati fugari din Europa, in cadrul unei campanii Europol, informeaza.

Un tulcean condamnat pentru proxenetism este cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este duminica cel mai cautat infractor din Europa .

Cod galben de ceata. Cum circuli cand vizibilitatea scade, sfaturi de la politisti pentru a evita accidentele

Mai multe judete din tara, printre care si Calarasiul se afla sub cod galben de ceata pana la orele pranzului. Fenomenul determina reducerea vizibilitatii sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, iar izolat sunt conditii pentru formarea de polei. Politistii de la Centrul Infotrafic ii sfatuiesc pe soferi sa adapteze, in primul rand, viteza, la conditiile de drum.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )