Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un britanic si-a regasit motanul, disparut n urma cu 10 ani

Hotnews Hotnews,
 Un britanic si-a regasit motanul, disparut n urma cu 10 ani

Un motan care a disparut in urma cu 10 ani a fost gasit intr-un final si returnat proprietarului sau din Marea Britanie, informeazaAgerpres, care citeaza The Independent. continuă pe Hotnews

Dragos Bucur face un apel ca oamenii sa iasa in strada: Trebuie sa luam atitudine, altfel peste 10 ani ne vom intreba cum am ajuns acolo (VIDEO)

Actorul Dragos Bucur se alatura vocilor celebre care sustin protestele si ii indeamna pe oameni sa iasa in strada. El spune ca romanii trebuie sa ia atitudine acum, pentru ca, altfel, peste 10 ani ne.

Bancile romnesti, la 10 ani de la criza din 2008. Putine au stiut sa se reinventeze, reformele sunt nca timide, iar amenintarile cele mai mari vin pe canalul legislativ...

Tehnic vorbind, criza a inceput in Romania la 1 iulie 2008. in trimestrul al treilea din acel an, economia incetinea de la 9. 4%, la 6. 4%, apoi cobora la putin peste 3%, dupa care in primele 3 luni din 2009, scadeam la -6. in cei 10 ani care s-au scurs de atunci, o parte dintre bancile care operau in Romania au tras obloanele, altele au incercat sa se salveze prin fuziuni/achizitii, dar au fost si institutii de credit castigatoare. Trebuie spus ca toata degringolada din sistemul bancar romanesc nu a costat bugetul Statului niciun leu, asa cum s-a intamplat in alte tari. Ce s-a schimbat si mai ales ce nu s-a schimbat in sistemul bancar, cititi mai jos.

A accidentat un minor de 10 ani, in timp ce conducea fara permis un scuter neinmatriculat

Un tanar de 19 ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul neinmatriculat si fara permis de conducere, dupa ce a lovit cu mana un minor care se deplasa pe carosabil, acesta din urma cazand intr-un sant de pe marginea drumului.

Proiect de lege. Cum ar putea iesi romancele la pensie mai devreme chiar si cu 10 ani

Varsta de pensionare a femeilor ar putea fi redusa in functie de numarul de copii nascuti, conform unui proiect de lege inregistrat recent la Senat de PSD. Scopul principal al masurii este cresterea natalitatii. Concret, initiativa prevede ca varsta-standard de pensionare se va reduce cu cate doi ani pentru fiecare copil nascut si crescut cel putin pana la varsta de zece ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )