Libnet.ro
UNICEF

17:30

Britney Spears a dezvaluit coperta si versurile noului single oficial Perfume!

Devorator Monden Devorator Monden,
Britney Spears a dezvaluit coperta si versurile noului single oficial Perfume!

Frumoasa cantareata le-a oferit fanilor sai in urma cu cateva ore atat coperta, cat si versurile noului sau single oficial, intitulat Perfume, care este extras de pe viitorul sau album, Britney Jean. Coperta o infatiseaza pe Britney Spears usor nostalgica, fiind dezvaluite doar chipul cantaretei si umarul sau stang, titlul albumului fiind scris intr-un mod . continuă pe Devorator Monden

Birdy a lansat videoclipul noului single oficial Light Me Up!

Piesa este extrasa de pe cel de-al doilea album din cariera tinerei cantarete, intitulat Fire Within, care a fost lansat pe 16 septembrie. Light Me Up este cel de-al treilea single extras de pe material, acesta beneficiind de un clip foarte colorat filmat in Londra. Birdy este infatisata in cadrul clipului alergand pe strazile din .

Drake a confirmat viitorul single oficial The Language!

Piesa este extrasa de pe noul album al rapperului canadian, intitulat Nothing Was The Same, care a fost lansat la sfarsitul lunii septembrie. The Language a luat cu asalt posturile de radio din strainatate pe 29 octombrie fiind confirmat ca cel de-al cincilea single oficial al materialului. Noul single a fost compus in colaborare cu .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )