Libnet.ro
UNICEF

19:31

BUCURESTI Circulatia troleibuzelor a fost blocata la Piata Kogalniceanu din cauza unui autobuz defect

Hotnews Hotnews,
 BUCURESTI Circulatia troleibuzelor a fost blocata la Piata Kogalniceanu din cauza unui autobuz defect

Circulatia troleibuzelor dinspre Piata Operei spre Piata Kogalniceanu, pe bd. Regina Elisabeta, a fost blocata luni dimineata din cauza unui autobuz defect, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii RATB. Din aceasta cauza circa zece troleibuze au fost blocate. continuă pe Hotnews

Bucuresti: Circulatia BLOCATA din cauza copacilor DOBORATI DE VISCOL peste masini

Circulatia a fost blocata pe mai multe linii de tramvai din Bucuresti din cauza unor defectiuni dupa ce cativa copaci au fost doborati de viscol peste masini sau pe drum, informeaza.

Pana de curent la metrou. Circulatia intre Brancoveanu si Berceni a fost blocata aproximativ un sfert de ora

Circulatia metroului a fost blocata, vineri dimineata, aproximativ 15 minute, pe tronsonul Brancoveanu - Berceni in jur de 15 minute din cauza unei avarii de ordin electric, au declarat, reprezentantii Metrorex .

Incendiu in Piata Romana din Capitala, la subsolul unui bloc, cu degajari mari de fum. Un barbat in varsta a murit

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la subsolul unui bloc din Piata Romana din Capitala, cu degajari mari de fum, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. Un barbat de aproximativ 60 de ani si-a pierdut viata.

Incendiu in Piata Romana din Capitala, la subsolul unui bloc, cu degajari mari de fum

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov anunta ca un incendiu a izbucnit, duminica seara, la subsolul unui bloc din Piata Romana din Capitala, cu degajari mari de fum.

Migrantii se confrunta cu obstacole legale si practice in accesul pe piata muncii din Romania

Migranti care incearca sa intre pe piata muncii din tara noastra se confrunta cu o multitudine de obstacole legale si practice, dar si cu lipsa sprijinului institutional, se arata intr-un raport publicat de Centrul de Cercetare si Documentare in Domeniul Integrarii Imigrantilor CDCDI).

UPDATE Incendiu izbucnit la un bloc din Piata Romana din Capitala: o persoana a murit

Un barbat de circa 60 de ani, gasit de pompieri in stop cardio-respirator, la subsolul blocului din Piata Romana din Capitala, unde a izbucnit, duminica seara, un incendiu cu degajare mare de fum, a fost declarat decedat dupa ce echipele de salvare au incercat sa-l resusciteze aproximativ o ora, anunta ISU Bucuresti-Ilfov, citat de News. ro.

Incendiu in Piata Romana din Capitala. O persoana a fost gasita in stop cardio-respirator

UPDATE O persoanaa fost gasitade pompieri posibil in stop cardio-respirator, la subsolul blocului din Piata Romanadin capitala, unde a izbucnit, duminicaseara, un.

UPDATE Persoana gasita de pompieri posibil in stop cardio-respirator in urma incendiului din Piata Romana din Capitala

O persoana a fost gasita de pompieri posibil in stop cardio-respirator, la subsolul blocului din Piata Romana din Capitala, unde a izbucnit, duminica seara, un incendiu cu degajare mare de fum, informeaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )