Libnet.ro
UNICEF

22:45

Bucuresti gazduieste, in septembrie, cea mai mare conferinta dedicata dezvoltarii de jocuri video

Adevărul Adevărul,
Bucuresti gazduieste, in septembrie, cea mai mare conferinta dedicata dezvoltarii de jocuri video

Dev. Play va fi prima conferinta din Romania dedicata industriei de game development organizata. Cateva dintre cele mai mari companii din industrie si-au anuntat deja participarea. continuă pe Adevărul

Cea mai mare crestere a salariilor din Romania de dupa 2008! Vesti bune de la INS

Potrivit informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica, salariile din Romania au inregistrat cea mai mare crestere de dupa 2008, arata news. ro. Mai exact, este vorba despre o.

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste.

Recolta de grau din acest an a depasit peste un milion de tone, fiind cea mai mare din ultimii cinci ani

Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Eduard Grama, afirma ca roada medie de grau din acest an, este de 3. 1 tone pe hectar. Agricultorii au recoltat peste 1. 2 milioane de tone de boabe, iar productivitatea medie la hectar e cu circa 15% mai mare fata de anul 2015.

Doi sirieni apropiati Al Qaeda au fugit din Romania dupa ce au spoliat cea mai mare fabrica de fibre sintetice din tara. Verdict in justitia romana dupa 16 ani

Un sirian dat in urmarire generala inca de la mijlocul anilor 2000 a fost condamnat, in prima instanta, dupa 16 ani de ancheta si judecata, intr-un dosar privind spolierea celei mai mari fabrici romanesti de fibre sintetice.

Sondaj Avangarde: Klaus Iohannis s-a prabusit. in cine au cea mai mare incredere acum romanii

Cifre bomba in cel mai recent sondaj Avangarde. Presedintele Iohannis s-a prabusit spectaculos sub Victor Ponta, PSD e pe val, la fel si Traian Basescu fiindca nu mai are emotii ca nu intra in.

Noua soseaua spre Sarmizegetusa Regia a fost devastata de viituri. A fost cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Imaginile dezastrului de pe drumul spre Sarmizegetusa Regia. Noua sosea a fost devastata de viituri, dupa cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Cea mai mare durere a actritei Tamara Buciuceanu-Botez. Ce nu se stie despre Isoscel

Tamara Buciuceanu-Botez a implinit miercuri, 10 august, 87 de ani. Actrita s-a nascut in 1929 la Tighina, in Republica Moldova, intr-o familie numeroasa. A avut patru frati, Nicusor,.

Fosta agenta SRI, candidat la CSM cu cea mai mare avere: Femeile frumoase si inteligente primesc cadouri

Judecatorul Lavinia Nicoleta Cotofanaa fost timp de 11 ani ofiter SRI, dupacare a intrat in magistratura, iar acum candideazapentru un loc in CSM. Ea are o declaratie de avere.

Record national la puscaria din Vaslui. Artisti din toata tara au realizat cea mai mare suprafata pictata din Romania

Peretii exteriori ai inchisorii au fost pictati in urma unei actiuni de o saptamana, O pata de culoare arta in spatele gratiilor, un proiect care a facut parte din programul de activitati al festivalului Open Camp Vaslui, ce s-a desfasurat in perioada 5-7 august, in Poligonul de Tir Paiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )