Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucuresti: Un tanar a fost retinut dupa ce l-a injunghiat pe actualul partener al fostei sale iubite

B1 B1,
Bucuresti: Un tanar a fost retinut dupa ce l-a injunghiat pe actualul partener al fostei sale iubite

Rafuiala din gelozie! Un tanar de 28 de ani a fost retinut pentru tentativa de omor. Baiatul a fost dus la audieri dupa ce a scos un cutit in strada si l-a injunghiat pe actualul partener al. continuă pe B1

Mita la Directia de Finante Dambovita. Un consilier superior a fost retinut pentru ca a luat bani de la zeci de persoane

Un consilier superior de la Directia de Finante Dambovita este cercetat pentru luare de mita. Procurorii au stabilit ca barbatul a luat bani de 30 de persoane pentru a le elibera mai repede timbrul de mediul pentru autovehicule, necesare inmatricularii acestora. El a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost retinut de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore, pentru abuz in serviciu si luare de mita, intr-un dosar referitor la unele contracte semnate in programul de reinnoire a Parcului auto al Loteriei. Prejudiciul depaseste doua milioane de lei.

Doua persoane au murit, iar o alta a fost ranita, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren

Doua femei au murit si o adolescenta a fost ranita, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, la trecerea la nivel cu calea ferata, in localitatea harghiteana Lazarea. Purtatoru.

Avocat din Iasi, retinut dupa ce a condus beat, a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului

Avocatul Iulian Gafon si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in spatele gratiilor, dupa ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, si a accidentat mortal un barbat, aflat pe trecerea de pietoni, relateaza Agerpres.

Cunoscut avocat din Iasi, retinut dupa ce ar fi condus sub influenta alcoolului, a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului

Avocatul Iulian Gafon si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in spatele gratiilor, dupa ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, si a accidentat mortal un barbat, aflat pe trecerea de pietoni, transmite Agerpres.

Panica in Timisoara! 400 de studenti au fost evacuati, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un camin

Un incendiu a izbucnit, sambata seara, la un camin de studenti ce apartine Universitatii de Medicina din Timisoara. Aproximativ 400 de studenti au fost evacuati din cladire, dupa ce a fost.

Convocarea lui Ciolos in Parlament, motiv de disputa intre alesi. Ora a fost stabilita dupa bioritmul parlamentarilor

Premierul Dacian Ciolos a fost convocat luni in Parlament, pentru a prezenta un raport asupra economiei, la insistentele PSD, care a sustinut ca are nevoie de lamuriri. Totusi, ora la care urma sa fie convocat a iscat dispute intre alesi, care au incercat sa stabileasca sedinta cat mai tarziu, din cauza bioritmului colegilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )