Libnet.ro
UNICEF

08:15

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania

Antena3 Antena3,
Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania, potrivit unui studiu bazat pe condamnarile obtinute de procurorii DNA. Analiza, care vizeaza ultimii patru ani, arata ca in Capitala au fost 4,71. continuă pe Antena3

REVISTA PRESEI. Bucurestiul, lider incontestabil in topul coruptiei locale

Din ziarele de joi, aflam ca Bucurestiul este liderul incontestabil al topului coruptiei locale din Romania, citim despre romanii instariti care au probleme cu ANAF, despre antreprenorii inregistrati la Registrul Comertului, dar si despre faptul ca reducerea taxelor risca sa fie compromisa de excesele ANAF si de populism.

Gheorghe Borcean este noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania

Gheorghe Borcean este noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania, acesta fiind ales vineri la conducerea organizatiei profesionale, dupa ce Vasile Astarastoae a demisionat la sfarsitul lunii martie,.

NATO raspunde Moscovei: Sistemul antiracheta din Romania nu este indreptat contra Rusiei

Sistemul antibalistic NATO nu este indreptat impotriva Rusiei, afirma purtatorul de cuvant al Aliantei, explicand ca instalatiile militare din Romania si Bulgaria nu vor avea capacitatea tehnica de a dobori.

NATO, replica pentru Moscova: Sistemul antiracheta din Romania nu este indreptat contra Rusiei

Sistemul antibalistic NATO nu este indreptat impotriva Rusiei, afirma purtatorul de cuvant al Aliantei, explicand ca instalatiile militare din Romania si Bulgaria nu vor avea capacitatea tehnica de a dobori rachete intercontinentale ruse, relateaza Mediafax.

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

Se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Vineri se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania, cand 23 de oameni, cei mai multi dintre ei elevi de liceu, au murit la Balea Lac, informeaza Digi24.

Dacia a lansat pe piata din Romania modelele Lodgy Stepway si Dokker Stepway (FOTO)

Dupa ce modele Dacia Lodgy Stepway si Dacia Dokker Stepway au fost prezentate in premiera la Salonul Auto de la Paris, compania a lansat versiunile si pe piata din Romania, modelele putand fi comandate de cei int.

Interviu mobil: Isi ia 3 luni concediu, nu ii suna telefonul din trei in trei minute si este lider de piata

Isi ia trei luni de vacanta pe an, ii place sa urce prin munti, nu ii suna telefonul din trei in trei minute si, totusi, conduce un business de peste 11 milioane de euro, fiind lider de piata. Este un om de afaceri si antreprenor cu o personalitate.

Orase disparute din Romania. Victoria, un oras artificial construit de comunisti de la zero, in camp

Orasul Victoria este unul dintre oasele disparute din Romania. Nici nu a existat pe harta tarii pana in 1949. Atunci a fost infiintat de comunisti sub numele de Colonia Ucea sau Ucea Rosie.

Gheorghe Borcean este noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania

Gheorghe Borcean este noul presedinte al Colegiului Medicilor din Romania, acesta fiind ales la conducerea organizatiei profesionale dupa ce profesorul Vasile Astarastoae a demisionat din functie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )