Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bugetul pe 2018, adoptat in Comisiile reunite de buget-finante

Hotnews Hotnews,
 Bugetul pe 2018, adoptat in Comisiile reunite de buget-finante

Proiectul bugetului pe anul 2018 a fost adoptat, vineri, in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament cu 17 voturi pentru si 14 impotriva, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Bugetul pe 2018 a fost adoptat in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament

Proiectul bugetului pe anul 2018 a fost adoptat, astazi, in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament cu 17 voturi pentru si 14 impotriva.

Revolta primarilor a dat roade. Comisiile reunite de buget-finante au aprobat cresterea cotelor din impozitul pe venit pentru bugetele locale

Comisiile reunite de buget-finante din Parlament au aprobat un amendament la Legea bugetului de stat pe 2018 cresterea cotelor defalcate din impozitul pe venit care se transfera bugetelor locale de la 71,5% la 100%. Masura este luata pentru a compensa o parte din diminuarea cotei de impozitare a impozitului pe venit de la 16% la 10%.

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat bugetele Ministerului Justitiei, MAE si MAI

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat joi bugetele pentru 2018 ale Ministerului Justitiei, Ministerului Afacerilor Externe MAE) si Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat bugetele a 13 institutii

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat astazi bugetele pentru 13 institutii, printre care Administratia Prezidentiala, Senatul Romaniei si Camera Deputatilor.

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat bugetele a 13 institutii

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat miercuri bugetele pentru 13 institutii, printre care Administratia Prezidentiala, Senatul Romaniei si Camera Deputatilor, anunta News. ro.

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat bugetele a 13 institutii

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat miercuri bugetele pentru 13 institutii, printre care Administratia Prezidentiala, Senatul Romaniei si Camera Deputatilor.

Sumele pentru Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia, incluse in proiectul bugetului de stat

Comisiile de buget-finante ale Parlamentului au inclus, prin amendamente, in proiectul legii bugetului de stat sumele alocate pentru realizarea Monumentului Marii Uniri de la Alba Iulia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )