Libnet.ro
UNICEF

07:45

Bulgaria. Cel mai mare protest anti-austeritate din ultimii ani. Manifestantii cer demisia Guvernului

Antena3 Antena3,
Bulgaria. Cel mai mare protest anti-austeritate din ultimii ani. Manifestantii cer demisia Guvernului

Mii de persoane s-au adunat sambata la Sofia, in cadrul celei mai mari manifestatii anti-austeritate din ultimii ani, si cer demisia Executivului, nemultumiti de modul in care guvernul gestioneaza economia in. continuă pe Antena3

Protest anti-austeritate in Bulgaria

Mii de persoane s-au adunat astazi la Sofia, in cadrul celei mai mari manifestatii anti-austeritate din ultimii ani, si cer demisia Executivului, nemultumiti de modul in care guvernul gestioneaza economia in criza, informeaza Antena3. ro.

BCR Obligatiuni, cel mai mare fond deschis de investitii din tara noastra

BCR Obligatiuni este cel mai mare fond deschis de investitii de obligatiuni din cadrul Grupului ERSTE si cel mai mare fond deschis de investitii de pe piata de profil din tara noastra, avand in administrare active in valoare de 3. 52 miliarde RON, adica peste 1 miliard USD, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Poti ajunge gratuit la cel mai mare turneu World Poker Tour al Europei!

Europa se pregateste pentru cel mai important eveniment WPT al continentului, iar clientii PartyPoker din Romania au sansa de a ajunge in Cehia gratuit .

Va fi cea mai mare AMENDA din istoria SUA. Compania aceasta a provocat cel mai mare dezastru ambiental din istorie

Daunele pe care le-a facut in 2010 sunt incomensurabile, dar acum vine timpul sa plateasca pentru ce a facut. Compania americana British Petroleum BP) va intra in istorie cu cea mai mare amenda pe care trebuie.

Vettel, cel mai rapid in primele antrenamente din Austin

Marele Premiu al Statelor Unite a inceput cum nu se poate mai bine pentru germanul Sebastian Vettel. Pilotul de la Red Bull a obtinut cel mai bun timp in primele antrenamente desfasurate vreodata pe cel mai nou traseu din Formula 1.

Violente EXTREME in Europa. Ziua protestelor anti-austeritate s-a transformat in razboi. Sute de protestatari, arestati

Ziua protestelor anti-austeritate din Europa s-a sfarsit cu violente fara precedent in Spania si Portugalia! Sute de persoane au fost arestate, iar alte cateva sute au fost ranite, in incercarea disperata.

Cel mai spectaculos bordel din lume va costa 15 milioane de euro si va fi inaugurat la Viena, in 2014

Doi oameni de afaceri au proiectat cel mai mare bordel din lume, pe care vor sa-l inaugureze chiar la inceputul lui 2014. Pentru aceasta uriasa casa a prostituatelor, cei doi vor sa investeasca peste 15 milioane.

Cel mai mare targ de turism din Romania, deschis pana duminica, la Romexpo. Cele mai bune oferte pentru sarbatorile de iarna

Cel mai mare targ de turism din Romania s-a deschis joi, 15 noiembrie, in incinta corpului C1 din Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti. Peste doua sute de participanti au venit cu cele mai bune oferte de vacante pentru perioada sarbatorilor de iarna sau pentru cea estivala de anul viitor, adaptate tuturor buzunarelor.

VIDEO Presedintele uruguayan Jose Mujica este cel mai sarac sef de stat din lume

Presedintele Uruguayului, Jose Mujica, este considerat cel mai sarac presedinte din lume, scrie BBC. Potrivit ultimei sale declaratii de avere, Mujica detine doar o ferma unde el si sotia sa se ocupa personal de agricultura si cresterea animalelor si doua masini. In plus, Jose Mujica doneaza lunar 90% din salariul sau de sef al statului unor organizatii de caritate.

Declinul pietei auto din Romania, de trei ori mai mare decat in UE

Numarul de inmatriculare de autoturisme noi in Romania a scazut cu 13,4% in luna octombrie, la la 6. 782 unitati. Declinul inregistrat de piata autohtona este de trei ori mai mare decat cel afisat in Uniunea Europeana, unde a avut loc o scadere de 4,8%, la 959. 400 unitati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )