Libnet.ro
UNICEF

19:30

Burdujan a plecat cu Tavria Simferopol din Ucraina si s-a intors in Rusia. Cum afecteaza si fotbalul situatia din Crimeea

Adevărul Adevărul,
Burdujan a plecat cu Tavria Simferopol din Ucraina si s-a intors in Rusia. Cum afecteaza si fotbalul situatia din Crimeea

In martie, cand situatia din Crimeea devenise tot mai fierbinte, Tavria, echipa din Simferopol la care evolueaza si romanul Lucian Burdujan a plecat intr-un cantonament in Turcia, reluarea campionatului fiind intarziata, din motive de securitate. Duminica s-a jucat prima etapa in acest an, insa Tavria Simferopol nu stie unde va evolua in viitorul apropiat: in campionatul ucrainean sau cel rus?. continuă pe Adevărul

AFP: Rusia isi rezerva dreptul de a-si proteja compatriotii din Ucraina.

Rusia afirma, vineri, ca-si rezerva dreptul sa-si protejeze compatriotii din Ucraina, transmite AFP, conform Mediafax. Citeste si: Parlamentul European: Rusia sa-si retraga armata din Crimeea! Autoritatile de la Kiev nu controleaza situatia din tara . Rusia este constienta de responsabilitatea pe care o are fata de viata concetatenilor si compatriotilor sai din Ucraina si isi rezerva dreptul de a-i proteja, afirma ministerul intr-un comunicat. Citeste si: Kerry, noua intalnire cu .

Principalele evenimente din Ucraina de la inceputul miscarii de contestare

Agentia France-Presse prezinta o cronologie cu principalele evenimente din Ucraina de la inceputul contestarii proeuropene, in noiembrie 2013, si pana la un referendum, duminica, privind alipirea Crimeei la Rusia, organizat de autoritatile separatiste.

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma .

Obama si Putin au discutat pe tema situatiei din Ucraina

Liderul american, Barack Obama, si omologul sau rus, Vladimir Putin, au discutat a telefon, duminica, pe tema situatiei din Ucraina, relateaza AFP. in cursul conversatiei telefonice, Vladimir.

Moscova afirma ca primeste numeroase indemnuri la ajutor din Ucraina si le va examina

Rusia primeste numeroase indemnuri la ajutor din partea unor locuitori din Ucraina si le va examina, a declarat sambata Ministerul rus de Externe, afirmand ca nationalisti ucraineni vor sa atace estul.

Wall Street inchide in scadere pe fondul crizei din Ucraina

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri, investitorii temandu-se de o escaladare a tensiunilor din Ucraina in lipsa unui acord diplomatic intre Rusia si Occident: Dow Jones a scazut cu 0,27%, iar Nasdaq cu 0,35%.

Serghei Lavrov: Rusia si SUA nu au o viziune comuna in privinta situatiei din Ucraina

Rusia si Statele Unite nu au o viziune comuna in privinta situatiei din Ucraina, a afirmat, vineri, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in urma unei intalniri cu secretarul de Stat american John.

Victor Ponta: Criza din Ucraina nu va fi, probabil, ultima. Este important ca Georgia sa fie in NATO si UE

Criza din Ucraina nu va fi, probabil, ultima, ci vor aparea si alte conflicte, fiind astfel foarte important ca Georgia sa se inscrie intr-un sistem de siguranta si valori cum sunt NATO si Uniunea Europeana, a afirmat premierul Victor Ponta, aflat,.

Ponta: Romania sprijina stabilitatea Moldovei, in contextul crizei din Ucraina/ Leanca: Pazim granita!

Romania este profund interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a Moldovei in contextul crizei din Ucraina, a afirmat premierul Victor Ponta, la Chisinau, premierul moldovean, Iurie Leanca, aratand ca granita statului vecin este bine pazita impotriva elementelor subversive, potrivit agentiei Mediafax.

Romania sprijina stabilitatea Republicii Moldova, in contextul crizei din Ucraina

Romania este profund interesata de pastrarea stabilitatii si integritatii teritoriale a Republicii Moldova in contextul crizei din Ucraina, a afirmat premierul Victor Ponta, la Chisinau, premierul moldovean, Iurie Leanca, aratand ca granita statului vecin este bine pazita impotriva elementelor subversive.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )