Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma . continuă pe România Liberă

Cat valoreaza cea mai mare asigurare de viata din lume

Un milionar din California se poate lauda ca are cea mai mare asigurare de viata din lume. Barbatul a intrat in Cartea Recordurilordupa ce si-a facut o polita de asigurare in valoare de 200 de mili.

Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania

In aceasta primavara, Asociatia Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania. Nu mai putin de 10 hectare de teren degradat din localitatea Budesti-Fanate, aflate la granita dintre judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures, vor fi impadurite.

BERD - probabil cel mai mare investitor din Romania, la ora actuala

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a imprumutat si investit peste 6,7 miliarde de euro, in Romania, de cand si-a inceput activitatea aici, potrivit lui James Hyslop, director pentru Romania al BERD.

Abigail, romanca stabilita in SUA care a fost desemnata cea mai buna voce din Diaspora!

Abigail este romanca la origini, insa locuieste deja de multi ani in Statele Unite. Are acolo o afacere de succes, dar nu isi neglijeaza nici marea pasiune, muzica. Adora sa cante, iar acest lucru le aduce fericire oamenilor care au ocazia sa ii asculte glasul cristalin. Abigail a fost descoperita de Irina Loghin in SUA, iar, de atunci, talentul ei nu a trecut deloc neobservat. Mai mult, ea a primit, de Martisor, premiul pentru cea mai buna voce din Diaspora.

Business report: Procesele colective, pericol pentru banci; Calendarul luxului la romani. Cate masini premium au fost inmatriculate in primele doua luni ale acestui an; Firma cu cel mai mare profit din istoria Romaniei a intrat in insolventa

Saptamana rosie la Bursa. S-au pierdut 4,2 miliarde de lei. Valoarea celor peste 100 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a scazut cu peste 4,2 miliarde de lei, ca urmare a deprecierii actiunilor lor in saptamana bursiera. Alocatia pentru copii - practica europeana si aplicarea ei in Romania. Dincolo de prezenta ei mai mult simbolica in randul prestatiilor oferite de stat pentru aproape 4 milioane de beneficiari, alocatia pentru copii ar putea fi un.

Basescu, despre situatia din Ucraina si Crimeea: Vladimir Putin vrea sa reconstruiasca URSS

Presedintele rus Vladimir Putin vrea sa reconstruiasca Uniunea Sovietica, aceasta este cauza pentru conflictele din jurul Marii Negre, incluzand Crimeea, afirma presedintele Traian Basescu. Acesta a afirmat,.

UAMT Oradea, cea mai mare crestere de pe piata

Titlurile companiei UAMT Oradea simbol UAM) ar fi adus investitorilor un profit de 4,49%, raportat la moneda euro, in perioada 12 februarie - 12 martie 2014.

Capacitatea de a genera venituri, cea mai importanta pentru banci

Capacitatea bancilor sa genereze venituri a devenit cel mai important element la care se uita analistii, dupa ce, in ultimii ani, cea mai mare atentie a primit-o capacitatea de acoperire cu provizioane a creditelor neperformante non performing loans - NPL), potrivit presedintelui executiv al UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.

FOTO Imagini cu iOS 8 scapa pe Internet. Cea mai importanta functie din viitorul sistem de operare pentru iPhone

Apple planuieste sa anunte versiunea 8 a sistemului de operare iOS in vara, la conferinta anuala WWDC, din San Francisco. Totusi, multumita 9 to 5 Mac, avem detalii despre acesta, dar si despre o noua aplicatie importanta.

AFP: Rusia isi rezerva dreptul de a-si proteja compatriotii din Ucraina.

Rusia afirma, vineri, ca-si rezerva dreptul sa-si protejeze compatriotii din Ucraina, transmite AFP, conform Mediafax. Citeste si: Parlamentul European: Rusia sa-si retraga armata din Crimeea! Autoritatile de la Kiev nu controleaza situatia din tara . Rusia este constienta de responsabilitatea pe care o are fata de viata concetatenilor si compatriotilor sai din Ucraina si isi rezerva dreptul de a-i proteja, afirma ministerul intr-un comunicat. Citeste si: Kerry, noua intalnire cu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )