Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursa din Amsterdam a gazduit cele mai mari listari din Europa, in ultimii ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Amsterdam a gazduit cele mai mari listari din Europa, in ultimii ani

Cele mai mari listari din Europa au fost lansate, in ultimii ani, la Bursa din Amsterdam - cea mai veche piata de actiuni de pe continent -, anunta menafn. com, amintind ca saptamana aceasta a avut loc, la Euronext Amsterdam, listarea JDE Peet and s, cea mai mare companie de pe piata mondiala a cafelei, care a luat nastere in 2019 prin fuziunea dintre Jacobs Douwe Egberts si Peet and s Coffee ambele detinute de JAB Holding). continuă pe Ziarul Bursa

Planul UE de redresare economica. Romania primeste una din cele mai mari sume

Romania va primi una din cele mai mari sume prin giganticul plan european de redresare economica in valoare de pana la 750 de miliarde de euro prezentat miercuri de presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

Spania continua relaxarea restrictiilor: Patru insule intra in cea mai avansata faza de iesire din una dintre cele mai stricte carantine ale Europei

In patru insule de mici dimensiuni din Spania vor putea fi deschise terasele la 75% din capacitate, incepand de luni, anunta guvernul Pedro Sanchez, ca parte din programul in patru faze prin care si-a.

PENTRU PRIMA OARA IN ULTIMII 30 DE ANI Surse: Bursa din Shanghai pregateste revizuirea indicelui de referinta SSE Composite

Bursa de Valori din Shanghai Shanghai Stock Exchange) ia in considerare prima revizuire a componentei indicelui sau de referinta din ultimele trei decenii, astfel incat acesta sa reflecte mai bine economia Chinei, care are o tehnologie din ce in ce mai inalta, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Raport CE privind cercetarea si inovarea: 7% din unicorni sunt din Europa

7 din top 30 cele mai mari ecosisteme de startup-uri sunt in Europa, in timp ce 7% dintre firmele unicorn startup-uri cu o valoarea de 1 miliard de dolari) sunt europene, dar Statele Unite detin de opt ori mai multe fonduri de tip Venture Capital decat Europa, arata cel mai recent raport privind cercetarea si inovarea al Comisiei Europene.

ARSC: Sectorul 4 are unul dintre cele mai complexe proiecte de Smart City din Bucuresti

Proiectele Smart City implementate la nivelul sectorului 4 al Capitalei si planurile de dezvoltare locale pentru perioada post-pandemie se afla printre temele de discutie care vor fi abordate, maine, in cadrul webinarului organizat, la ora 14. 00, de Asociatia Romana pentru Smart City ARSC), al doilea din seria Cat de Smart este Sectorul 4?.

CNAIR: Masinile mai mari de 7,5 tone pot circula pe lotul 3 al autostrazii Lugoj - Deva

Masinile mai mari de 7,5 tone pot circula pe lotul 3 al autostrazii Lugoj - Deva, dupa ce Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a ridicat restrictiile de tonaj.

Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat romanii de pe torrent in starea de alerta

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din a publica un clasament saptamanal cu top 10 cele mai piratate filme de pe site-urile de torrent. Aceasta este cea mai recenta editie. Conform.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Incendiul

Arde, arde! Veniti repede! striga o blonda la telefon. Si cum ajungem la locul incendiului? Nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

Alegeri SUA 2020. Joe Biden primeste sprijinul celei mai mari confederatii sindicale de peste Atlantic

Cea mai mare confederatie sindicala din Statele Unite, AFL-CIO, a anuntat ca-l sustine pe democratul Joe Biden in alegerile prezidentiale americane de la 3 noiembrie, relateaza Reuters.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Capra

Un francez, un neamt si un moldovean fac un pariu: Care rezista mai mult la mirosul de capra. Se baga toti in grajd la capra si asteapta. Dupa un sfert de ora iese neamtul. Trece jumatate de ora, iese.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )