Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bursa de la Londra a recuperat pierderile post-Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa de la Londra a recuperat pierderile post-Brexit

Bursa de la Londra a recuperat miercuri toate pierderile inregistrate dupa anuntarea victoriei taberei Brexit la referendumul de saptamana trecuta, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa de la Londra a recuperat toate pierderile de dupa Brexit

Bursa de la Londra a recuperat miercuri toate pierderile inregistrate dupa anuntarea victoriei taberei Brexit la referendumul de saptamana trecuta, informeaza AFP.

Romania post-Brexit, a saptea putere economica a Europei sau ultima

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, afirma, pe pagina sa de Facebook, ca Romania post-Brexit este intr-o pozitie in care nu mai poate amana asumarea unui obiectiv de tara ambitios, acela ca, fiind a saptea putere din punct de vedere demografic si teritorial a Europei, sa devina si a saptea putere economica.

Mark Mobius: Vineri, pietele financiare din intreaga lume s-au trezit cu o mahmureala post-Brexit

Mark Mobius, presedintele executiv al Templeton Emerging Markets Group, considera ca, dupa votul de la referendumul din Marea Britanie, pietele financiare din intreaga lume s-au trezit cu o mahmureala post-Brexit care a lasat multi investitori surprinsi.

A doua zi a summitului european: UE se pregateste de epoca post-Brexit fara David Cameron, dar Scotia se invita la Bruxelles, pentru a-si negocia viitorul european

Lideriii tarilor din Uniunea Europeana s-au reunit miercuri dimineata la Bruxelles pentru prima oara fara Marea Britanie, in incercarea de a creiona noi orizonturi pentru proiectul european, pus sub semnul intrebarii de Brexit, scrie AFP.

UE post-Brexit. Sa nu lasam aceasta criza serioasa sa se iroseasca

Am vazut zilele acestea, in Romania si in Europa, multe abordari care duc in derizoriu votul britanicilor. Comparatii cu votantii PSD, acuzatii de nestiinta, de incapacitate de intelegere a lumii globalizate etc. Cred ca e extrem de periculos sa punem sub semnul intrebarii reflexul a milioane de cetateni britanici. Multi dintre ei au picat prada propagandei pro-Brexit sau resentimentelor proprii. Da care sint birnele din ochiul nostru?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )