Libnet.ro
UNICEF

22:45

UE post-Brexit. Sa nu lasam aceasta criza serioasa sa se iroseasca

Hotnews Hotnews,
 UE post-Brexit. Sa nu lasam aceasta criza serioasa sa se iroseasca

Am vazut zilele acestea, in Romania si in Europa, multe abordari care duc in derizoriu votul britanicilor. Comparatii cu votantii PSD, acuzatii de nestiinta, de incapacitate de intelegere a lumii globalizate etc. Cred ca e extrem de periculos sa punem sub semnul intrebarii reflexul a milioane de cetateni britanici. Multi dintre ei au picat prada propagandei pro-Brexit sau resentimentelor proprii. Da care sint birnele din ochiul nostru?. continuă pe Hotnews

Mark Mobius: Vineri, pietele financiare din intreaga lume s-au trezit cu o mahmureala post-Brexit

Mark Mobius, presedintele executiv al Templeton Emerging Markets Group, considera ca, dupa votul de la referendumul din Marea Britanie, pietele financiare din intreaga lume s-au trezit cu o mahmureala post-Brexit care a lasat multi investitori surprinsi.

Iohannis, reactie dupa votul britanicilor: Romania si UE pot sa iasa intarite din aceasta criza. Marea Britanie va ramane un partener foarte improtant pentru Romania, dar nu va avea statut privilegiat in relatia cu UE (VIDEO)

Atat Romania, cat si Uniunea Europeana vor putea iesi intarite din aceasta criza, a declarat Klaus Iohannis dupa consultarile avute la Palatul Cotroceni cu Premierul, Guvernatorul BNR si.

Autoarea trilogiei Harry Potter anunta Apocalipsa post-Brexit: Acum, Scotia isi va cauta din nou independenta (FOTO)

Rowling, autoarea trilogiei Harry Potter a reactionat pe Twitterdupa ce tabara leave a castigat referendumul din Marea Britanie. Aceasta si-a exprimat dezamagirea fata de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )