Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bursa de la Londra a recuperat toate pierderile de dupa Brexit

Hotnews Hotnews,
 Bursa de la Londra a recuperat toate pierderile de dupa Brexit

Bursa de la Londra a recuperat miercuri toate pierderile inregistrate dupa anuntarea victoriei taberei Brexit la referendumul de saptamana trecuta, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Bursa de la Londra a recuperat pierderile post-Brexit

Bursa de la Londra a recuperat miercuri toate pierderile inregistrate dupa anuntarea victoriei taberei Brexit la referendumul de saptamana trecuta, informeaza AFP.

Vodafone si-ar putea muta sediul central din Londra in afara Regatului Unit dupa Brexit

Grupul britanic Vodafone a avertizat ca si-ar putea muta sediul central din Marea Britanie, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea din Uniunea Europeana. Grupul britanic Vodafone, cu sediul in Londra, are 13 000 de angajati in Marea Britanie si furnizeaza retele si servicii de comunicatii mobile in 26 de tari.

Goldman Sachs si Morgan Stanley dezmint ca isi vor muta birourile la Frankfurt dupa Brexit

Bancile americane de investitii Goldman Sachs si Morgan Stanley au dezmintit miercuri speculatiile potrivit carora intentioneaza sa-si mute operatiunile si personalul de la Londra la Frankfurt, imediat dupa ce vor incepe procedurile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Anuntul care vine ca o gura de aer pentru Londra, dupa BREXIT. E impotriva tuturor asteptarilor!

Bursa de la Londra a recuperat miercuri toate pierderile inregistrate dupa anuntarea victoriei taberei Brexit la referendumul de saptamana trecuta, informeaza AFP. Indicele FTSE-100 al bursei.

Autoritatea Bancara Europeana isi va muta sediul de la Londra dupa Brexit

Uniunea Europeana va transfera sediul Autoritatii Bancare Europene EBA) de la Londra la Paris sau Frankfurt, dupa decizia britanicilor de a iesi din Uniunea Europeana, in timp ce Banca Centrala Europeana va insista ca operatiunile de clearing in euro sa se efectueze in interiorul zonei euro, a declarat marti un inalt oficial european pentru Reuters.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

Consiliul European, la prima reuniune dupa Brexit

La Bruxelles au inceput, ieri, lucrarile primului Consiliu European dupa ce Marea Britanie a decis saptamana trecuta, prin referendum, sa paraseasca Uniunea Europeana Brexit). Liderii europeni au luat in discutie consecintele votului in favoarea Brexit, iar reuniunea va continua astazi.

Consiliu European crucial dupa Brexit. Ce vor decide liderii UE si cat poate trage de timp Marea Britanie

Sefii de stat si de guvern din UE se vor reuni astazi in prima sedinta a Consiliului European, precedat de un summit al liderilor Partidului Popular European, dupa ce britanicii votat, vineri, iesirea din Uniune. Seara va avea loc o cina de lucru la care va participa si premierul britanic, David Cameron, urmand ca miercuri dimineata liderii europeni sa se reuneasca din nou, de aceasta data fara Cameron, pentru stabili pasii de urmat dupa Brexit. Marea intrebare la Bruxelles este daca Marea Britanie va activa repede articolul 50 din Tratatul Uniunii sau va cauta sa traga cat mai mult de timp chiar daca premierul Cameron a dat ca orizont de timp cel tarziu luna septembrie pentru declansarea negocierilor de iesire din UE.

Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati astazi la urne, imediat dupa Brexitul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul antiausteritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, informeaza AFP.

S and P nu are in vedere alte retrogradari suverane in UE, dupa Brexit

Agentia de evaluare financiara Standard and Poor 's a anuntat marti ca nu are intentia de a retrograda calificativele altor state membre ale Uniunii Europene dupa decizia Marii Britanii de a iesi din UE si ca va decide in saptamanile urmatoare daca va cobori ratingurile bancilor britanice, informeaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )