Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vodafone si-ar putea muta sediul central din Londra in afara Regatului Unit dupa Brexit

Hotnews Hotnews,
 Vodafone si-ar putea muta sediul central din Londra in afara Regatului Unit dupa Brexit

Grupul britanic Vodafone a avertizat ca si-ar putea muta sediul central din Marea Britanie, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea din Uniunea Europeana. Grupul britanic Vodafone, cu sediul in Londra, are 13 000 de angajati in Marea Britanie si furnizeaza retele si servicii de comunicatii mobile in 26 de tari. continuă pe Hotnews

Vodafone avertizeaza ca isi muta sediul central in afara Marii Britanii

Vodafone a avertizat ca isi muta sediul central in afara Marii Britanii, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea tarii din Uniunea Europeana, informeaza BBC.

Sediul central al Vodafone ar putea fi mutat in afara Marii Britanii ca urmare a votului pro-Brexit

Vodafone si-ar putea muta sediul central in afara Marii Britanii, in functie de rezultatul care va fi obtinut in negocierile privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, informeaza.

Efectele Brexit. O mare companie vrea sa plece din Marea Britanie

Al doilea mare operator de telefonie mobila din lume a avertizat ca si-ar putea muta sediul central in afara Marii Britanii, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea tarii din Uniunea.

Autoritatea Bancara Europeana isi va muta sediul de la Londra dupa Brexit

Uniunea Europeana va transfera sediul Autoritatii Bancare Europene EBA) de la Londra la Paris sau Frankfurt, dupa decizia britanicilor de a iesi din Uniunea Europeana, in timp ce Banca Centrala Europeana va insista ca operatiunile de clearing in euro sa se efectueze in interiorul zonei euro, a declarat marti un inalt oficial european pentru Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )