Libnet.ro
UNICEF

01:05

BURSELE DIN LUME Investitorii internationali, atenti la informatiile privind dobanda Fed

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Investitorii internationali, atenti la informatiile privind dobanda Fed

Bursele din Europa au crescut vineri, investitorii fiind atenti la informatiile legate de decizia pe care o va lua Federal Reserve Fed) din SUA in privinta dobanzii cheie, luna aceasta. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME SAP aduce scaderi pe pietele europene

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs negativ ieri, trase in jos de sectorul tehnologic, dupa ce producatorul german de software SAP AG a raportat rezultate financiare slabe.

40 cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume. Nici macar stiinta nu le poate gasi un argument plauzibil

Daca te-ai hotarat sa pleci in vacanta si nu esti genul care sa mearga la all inclusive sau nu iti place aglomeratia, poti alege o destinatie mai putin populara, dar care sa te dea pe spate. Iata o lista cu cele mai ciudate si inexplicabile locuri din lume, carora nici macar stiinta nu le poate .

Cum a ajuns sa arate acum cea mai urata femeie din lume. Lizzie Velasquez e de nerecunoscut

Lizzie Velasquez este cunoscuta in intreaga lumea drept cea mai urata femei. Din pacate, ea sufera de o boala care a facut-o sa arate in felul acesta. Cum arata femeia acum? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie, a ajuns de nerecunoscut Tanara care a fost supranumita cea mai urata femeie din lume s-a schimbat destul .

Gareth Bale ar putea deveni cel mai bine platit fotbalist din lume. Cine il doreste si cat ar urma sa castige galezul in doar o saptamana de contract

Gareth Bale ar putea deveni cel mai bine platit jucator de fotbal din lume, in ciuda formei slabe pe care o traverseaza, dupa ce Zinedine Zidane a anuntat ca fotbalistul galez trebuie sa plece de la Real Madrid.

Natixis dezminte informatiile privind vanzarea participatiei detinute la Coface

Banca franceza Natixis a anuntat luni ca nu este in negocieri privind o posibila oferta de preluare pentru subsidiara sa Coface, in care detine o participatie de aproximativ 41,7%, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )