Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Business report:Estonia, Danemarca si Romnia - tarile cel mai putin dependente de importurile de energie pentru consumul intern; Rata ocuparii fortei de munca n Romnia a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE n 2017 si a ajuns la cel mai ridicat n

Hotnews Hotnews,
 Business report:Estonia, Danemarca si Romnia - tarile cel mai putin dependente de importurile de energie pentru consumul intern; Rata ocuparii fortei de munca n Romnia a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE n 2017 si a ajuns la cel mai ridicat n

Comisia Europeana isi majoreaza competentele privind aprobarea noilor modele de masini. in baza noului act normativ, Comisia Europeana CE) a. Gazprom vrea sa puna capat contractelor cu Ucraina la un tribunal de arbitraj. Grupul rus Gazprom a anuntat vineri ca a depus o solicitare la un. continuă pe Hotnews

Eurostat: Romania, printre tarile UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Romania se numara printre tarile europene cel mai putin dependente de importurile de energie, potrivit datelor Eurostat, citate de wall-street. ro. Astfel, tara noastra a importat, in 2016, doar 22% din.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat in 2018: dual SIM pentru prima oara

Ming-Chi Kuo a avut de multe ori dreptate in trecut cand vine vorba de noi terminale Apple. De aceasta data, a afirmat ca cel mai ieftin iPhone creat vreodata va fi lansat in 2018. Mai multi analisti specializati pe Apple au surse apropiate de compania americana pentru a fi mai buni cand vine vorba de [].

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Rochia Mea: cel mai sexy clip Ruby ever!

Dupa o pauza de cateva luni, Ruby revine cu cel mai fresh produs al acestui an: Rochia Mea! Un clip bogat si plin de senzualitate, Rochia mea aduce in acelasi loc dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy, decoruri construite special pentru acest concept si mai mult de 22 de ore de filmare. Toate astea in regia lui SAN, dupa un concept si scenariu marca Ruby.

Business report: Noul Drum al Matasii poate falimenta Portul Constanta; Un indicator turnesol: Inflatia la taxe constante. Cresterea preturilor masurata pe sistem european - 4%; Cine face jocurile in piata farmaceutica?

Elvetia prelungeste restrictiile impuse romanilor si bulgarilor pe piata muncii Consiliul Federal al Elvetiei a decis sa prelungeasca cu inca un an clauza de salvgardare prevazuta in acordul asupra liberei circulatii. Aceasta inseamna ca. Cum calculezi cea mai buna asigurare pentru familia ta Tendinta Firmele care vand asigurari de viata traverseaza una dintre cele mai bune perioade din istorie, chiar daca ajutate serios de banci. Produsele lor se diversifica luna de.

Danemarca are cel mai mic numar de liber profesionisti din UE

Conform noilor date ale institutiei nationale de statistica Danmarks Statistik, Danemarca este codasa UE la capitolul liber profesionistilor, potrivit Rador. Cifrele arata ca doar 7,5% dintre danezi activi cu varste intre 18 si 64 de ani erau liber profesionisti in al patrulea trimestru al lui 2017 - ceea ce aseaza Danemarca pe ultimul loc, in urma Luxembourgului, Suediei si Germaniei.

Cel mai dramatic moment de la inmormantarea Ionelei Prodan. Fata cea mica a artistei a suspinat pe umarul surorii sale

Anamaria Prodan si sora ei, Anca, sunt indurereate profund. Langa cavou, in timp ce preotii oficiau slujba de pecetluire a mormantului, Anca a cedat si a plans in hohote, pe umarul surorii ei mai.

Pretul petrolului, CEL MAI RIDICAT NIVEL din ultimii trei ani

Preturile petrolului au urcat joi la cele mai ridicat nivele din mai mult de trei ani. Majorarea preturilor vine pe fondul scaderii stocurilor in Statele Unite ale Americii si a masurilor Arabiei Saudite de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )