Libnet.ro
UNICEF

11:01

Business B1 la zi: Fuziune pe piata serviciilor de curierat. Cargus preia Urgent Curier (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: Fuziune pe piata serviciilor de curierat. Cargus preia Urgent Curier (VIDEO)

Companiile Cargus International si Urgent Curier, detinute de fondul de investitii Abris Capital Partners, fuzioneaza si formeaza astfel al doilea jucator pe piata serviciilor de curierat, cu afaceri cumulate de. continuă pe B1

Business B1 la zi: Fuziune pe piata serviciilor de curierat. Cargus preia Urgent Curier

Companiile Cargus International si Urgent Curier, detinute de fondul de investitii Abris Capital Partners, fuzioneaza si formeaza astfel al doilea jucator pe piata serviciilor de curierat, cu afaceri cumulate de.

Fuziune pe piata de curierat din Romania: Cargus si Urgent Curier

Companiile de curierat Cargus International si Urgent Curier fuzioneaza, devenind astfel al doilea jucator de pe piata serviciilor de curierat din Romania, dupa FAN Courier, afacerile cumulate ale celor doua companii ajungand la valoarea de 231,6 milioane de lei in 2013.

Schimbari in curierat: Cargus fuzioneaza cu Urgent Curier si devine al doilea jucator pe piata locala

Companiile Cargus International si Urgent Curier , detinute de fondul de investitii Abris Capital Partners, fuzioneaza si formeaza astfel al doilea jucator pe piata serviciilor de curierat, cu afaceri cumulate de 231,6 milioane de lei in 2013, dupa.

Cargus fuzioneaza cu Urgent Curier si devine al doilea jucator pe piata locala de curierat

Companiile Cargus International si Urgent Curier, detinute de fondul de investitii Abris Capital Partners, fuzioneaza si formeaza astfel al doilea jucator pe piata serviciilor de curierat, cu afaceri cumulate de 231,6 milioane de lei in 2013, dupa FAN Courier.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1967 seconds )