Libnet.ro
UNICEF

01:05

Buzau: Record negativ la productiile de rapita si grau din cauza secetei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Buzau: Record negativ la productiile de rapita si grau din cauza secetei

Seceta apriga din acest an a parjolit culturile din Campia Baraganului, iar evaluarile din teren arata dezastrul cu care se confrunta agricultorii din SE Romaniei. Cele 12 comisii de evaluare care in ultimele saptamani au verificat culturile insamantate in toamna anului trecut au venit cu estimarile concrete ale efectelor secetei asupra orzului, rapitei si graului. continuă pe Ziarul Bursa

Record negativ! 296 de cazuri noi de COVID-19, inregistrate in R. Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 10. 321, dupa ce miercuri, 10 iunie, a fost confirmat un record negativ de cazuri de infectare cu COVID-19, fiind vorba despre 296 de cazuri, in urma procesarii a 1. 192 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, sase pacienti au pierdut lupta cu COVID-19.

37.041 de persoane au murit in Romania, pana acum, din cauza infectarii cu COVID-19

Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul tarii noastre a fost anuntat la 26 februarie 2020, iar de atunci autoritatile si medicii se lupta pentru a tine pandemia sub control. Din pacate, nici Romania nu a scapat fara victime. Iata cate persoane au murit pana acum din cauza infectarii cu COVID-19. Momentan, peste 34. 200 de .

inca un roman a murit din cauza noului coronavirus. Bilantul negru a ajuns la 1355

S-a inregistrat inca un deces din cauza COVID-19 in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1355.

Companiile aeriene, pierderi de 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei

Companiile aeriene vor pierde 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei, care le reduce veniturile la jumatate in cel mai rau an din istoria sectorului, anunta International Air Transport Association IATA) marti, citata de Reuters. Austria acorda un pachet de salvare de 450 mil. euro transportatorului Austrian Airlines Germania, acord cu UE privind salvarea Lufthansa.

Dezbaterea motiunii simple, amanata din cauza absentei ministrului Dezvoltarii

Dezbaterea motiunii simple Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste in Camera Deputatilor a fost amanata azi din cauza absentei celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, care a invocat probleme de sanatate.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor, in perioada 15 iunie - 15 septembrie

Lucian Bode, ministrul Transpoturilor, a dat asigurari ca nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie. Liberalul a mai precizat ca.

Un obicei unic in Romania, pastrat cu sfintenie de sute de ani, anulat din cauza coronavirusului

In cea de a doua zi de Rusalii, in comuna Hodac se pastra din mosi stramosi un obicei unic si frumos din Romania care a fost anulat in acest an din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Este vorba despre.

Spania: Minut de reculegere la toate meciurile, in memoria celor care au murit din cauza Covid-19

Federatia Spaniola de Fotbal si Liga spaniola au anuntat ca la toate meciurile care se vor disputa pana la finalul actualului sezon se va tine un minut de reculegere in memoria celor care au murit din cauza coronavirusului.

Topul tarilor in functie de scaderea bunastarii financiare din cauza COVID - raport

Consecintele pe termen lung ale Covid-19 se simt din ce in ce mai mult asupra nivelului de bunastare financiara al romanilor, dar si al europenilor in general. Raportul European al Platilor Consumatorilor releva un efect imediat al crizei asupra bunastarii financiare. in timp ce rata angajarilor scade, iar rata somajului creste, anxietatea consumatorilor cu privire la finantele personale este din ce in ce mai prezenta. 67% dintre romanii intervievati declara ca, in comparatie cu acum 6 luni, bunastarea lor financiara este intr-o vizibila scadere.

Coronavirus. New York-ul se redeschide in etape, dupa ce a fost blocat timp de 100 de zile din cauza pandemiei

Orasul New York a inceput oficial iesirea din izolare de luni, in ciuda agravarii situatiei globale, la fix 100 de zile de la confirmarea primului caz de contaminare cu virusul SARS-CoV-2, conform.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )