Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cadavrul unui barbat a ars intr-o biserica din Braila, in timpul priveghiului

Antena3 Antena3,
Cadavrul unui barbat a ars intr-o biserica din Braila, in timpul priveghiului

Caz socant. Cadavrul unui barbat depus intr-o biserica din orasul Braila a ars intr-un incendiu care a pornit de la o lumanare. Incidentul s-a produs in timpul priveghiului. continuă pe Antena3

Cadavrul unui barbat, gasit intamplator de doi turisti care se plimbau pe o poteca in Masivul Parang

Doi turisti au alertat, duminica, echipele Salvamont de la Petrosani, judetul Hunedoara, dupa ce au gasit, pe o poteca secundara din Masivul Parang, zona Caldari Mija, cadavrul unui barbat.

VIDEO Operatiune de cautare a unui barbat disparut in Lacul Meledic

ISU Buzau a declansat, duminica dupa-amiaza, o ampla operatiune de cautare si salvare a unui barbat care a disparut in apele Lacului Meledic. Doua echipaje, intre care unul cu barca, participa la interventie.

Cadavrul unui rapper ucrainean, gasit dezmembrat in apartamentul sau din Sankt-Petersburg

Corpul neinsufletit al rapperului ucrainean Andy Kartrait a fost gasit dezmembrat in apartamentul sau din Sankt Petersburg, Federatia Rusa. Potrivit versiunii preliminare, interpretul ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri.

Povestea impresionanta a unui barbat vindecat de COVID-19. A fost internat la ATI si salvat din ghearele mortii, desi avea multiple comorbiditati

Boala nu tine cont nici de varsta nici de statut social atunci cand loveste. Nemilosul virus a ajuns si la Eugen Pop, in varsta de 64 de ani, din Cluj. Barbatul a fost internat la ATI si avea multiple.

Consilierul prefectului din Braila, confirmat cu COVID-19. Prefectul Catalin Boboc: Nu sunt contact direct pe definitie, dar voi sta rezervat pana luni

Vasile Cortez, consilierul prefectului din judetul Braila, a fost confirmat cu COVID-19, vineri, si este internat in Spitalul Judetean de Urgenta. Prefectul Catalin Boboc sustine ca nu a intrat in contact.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )