Libnet.ro
UNICEF

19:15

Calarasi: Accident cu sase victime, intre care una inconstienta, pe DN 4

Adevărul Adevărul,
Calarasi: Accident cu sase victime, intre care una inconstienta, pe DN 4

Sase persoane au fost ranite, vineri seara, dupa ce o masina a intrat in coliziune cu o autoutilitara pe Drumul National 4, in comuna Frumusani, judetul Calarasi. Toti ranitii au fost transportati la spital, una dintre victime fiind inconstienta. continuă pe Adevărul

Grav accident in apropiere de Sibiu. Sase persoane, intre care patru copii, au fost ranite

Un grav accident rutier s-a produs joi dimineata in apropierea muncipiului Sibiu. Sase persoane, intre care patru copii, au fost ranite, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, citat de.

Accident grav in apropiere de Sibiu, soldat cu sapte victime, printre care patru copii

Sase persoane, intre care patru copii, au fost ranite joi dimineata intr-un accident rutier in apropiere de municipiul Sibiu, pe Dealul Daii, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Grav accident rutier in Calarasi: Sase victime dupa o coliziune intre o masina si o autoutilitara

Sase victime au rezultat, in seara de vineri, dupa ce o masina a intrat in coliziune cu o autoutilitara pe Drumul National 4, in comuna Frumusani, judetul Calarasi. Toti ranitii au fost tr.

Accident grav pe drumul judetean ce leaga Agnita de Sibiu

Sase persoane, intre care patru copii, au fost ranite joi dimineata intr-un accident rutier in apropiere de municipiul Sibiu, pe Dealul Daii, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU). Doua masini s-au ciocnit pe un drum judetean ce face legatura intre municipiul Sibiu si Agnita. Din primele cercetari, evenimentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate, una dintre masini derapand si lovind autoturismul care venea din sens opus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )