Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calcule: cat de mult va cobori Simona Halep in clasamentul WTA

Adevărul Adevărul,
Calcule: cat de mult va cobori Simona Halep in clasamentul WTA

Retragerea temporara a Simonei Halep ii va afecta cu siguranta clasamentul WTA, ramane de vazut cat de drastic va fi declinul. continuă pe Adevărul

Simona Halep scapa de principala amenintare la locul doi in clasamentul WTA

Garbine Muguruza, una dintre cele trei jucatoare care amenintau pozitia secunda ocupata de Simona Halep in clasamentul mondial, a fost eliminata, sambata, in turul al treilea.

Australian Open: Minunea continua - Dupa Simona Halep, Zhang Shuai a eliminat-o si pe Alize Cornet

Zhang Shuai 133 WTA) continua parcursul superb de la Australian Open, jucatoarea din China invingand-o pe Alize Cornet, scor 6-3, 6-3. Asiatica trecuse in primul tur de Simona Halep, cap de serie numarul doi.

Simona Halep se opereaza. Va lipsi o luna si jumatate

Problemele medicale de care sufera Simona Halep ar putea-o determina sa ia o decizie care sa o scoata din circuit mai mult de o luna!Vestea a dat-o tatal sportivei, Stere Halep, intr-un interviu pentru Dolce Sport.

Simona Halep, veste minunata pentru romani

Simona Halep nu mai refuza Fed Cup. Dupa esecul suprinzator de la Australian Open, unde a pierdut din primul tur, Simona Halep s-a intors acasa si pregateste confruntarea cu Cehia, din Fed Cup. Simona Halep a dec.

OFICIAL Simona Halep nu va juca in meciul de FedCup contra Cehiei

Simona Halep nu va fi pe teren in meciul pe care Romania il va disputa impotriva Cehiei, in sferturile FedCup. Numarul doi mondial a facut acest anunt intr-un comunicat de presa remis redactiei HotNews. ro. Cu parere de rau, tin sa anunt ca sunt nevoita sa renunt la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusa unei interventii chirurgicale, a spus Simona.

Simona Halep ar putea sa se opereze si sa faca o pauza de tenis

Simona Halep este foarte probabil sa se operezesi salipseasca cel putin o luna si jumatate, a anuntat sambata seara tatal sportivei. Acesta a dat insa o declaratie confuza, din care la final reiese ca operatia nu este un fapt cert. Simona ar suferi de o noua afectiune: o deviatie de sept.

Simona Halep, explicatii dupa esecul de la Australian Open. Cum le raspunde criticilor

Simona Halep a declarat ca a fost mai dezamagita cand a fost eliminata in primul tur la turneul de la Wimbledon, de anul trecut, decat acum, cand a pierdut in aceeasi faza la Australian Open. Simona Halep a.

Simona Halep, la intoarcerea in tara: Nu mi-e teama de Cehia, nici ele nu sunt in forma

Eliminata in turul intai al turneului de la Australian Open, Simona Halep a revenit, joi, in tara. Numarul doi mondial a vorbit despre meciul cu Cehia, din FedCup. Nici mie si nici fetelor nu ne e teama de Cehia. Nici ele nu sunt in forma, a precizat Simona. Meciul cu Cehia se va disputa pe 6 si 7 februarie, la Cluj.

Va suferi Simona Halep a doua operatie estetica?

Simona Halep a decis sa se opereze la nas pentru o deviatie de sept. In general, aceste proceduri se combina si cu o rinoplastie, pentru a imbunatati aspectul estetic al nasului.

Simona Halep anunta oficial, se va opera si lipseste din tenis

Simona Halep a anuntat duminica ceea ce il pusese pe tatal sau, sambata, sa arunce in presa: va suferi o operatie la nas, din cauza unei deviatii de sept. Desi inainte de Australian Open a spus ca este foarte bine fizic, acum a declarat ca a avut mereu probleme si ca nu mai poate continua in acest mod. Va rata turneele arabe si Fed Cup, dar promiteca la urmatorul tuneu la care va apara va fi apta fizic suta la suta, ea sperand sa intre cu toate fortele la Indian Wells, pe care anul trecut l-a castigat. Iata comunicatul sau.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )