Libnet.ro
UNICEF

07:45

Calea ferata Brasov - Sighisoara - A fost atribuit contractul de 660 milioane euro pentru reabilitarea a doua sectiuni

Hotnews Hotnews,
 Calea ferata Brasov - Sighisoara - A fost atribuit contractul de 660 milioane euro pentru reabilitarea a doua sectiuni

Dupa o intreaga sarabanda de contestari in instanta, Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a decis sa atribuie consortiului condus de Alstom contractul pentru calea ferata Brasov Sighisoara, loturile 1 si 3, scrie Club Feroviar. Este vorba de subsectiunile: 1. Brasov Apata si 3. Cata - Sighisoara, in total 86 km. continuă pe Hotnews

Aproape 100 de km de cale ferata intre Brasov si Sighisoara vor fi modernizati. Cand se va putea circula cu 160 kmh

CFR SA a desemnat Asocierea RailWorks castigatoare a procedurii de licitatie publica pentru modernizarea subsectiunilor Brasov - Apata si Cata - Sighisoara, aflate pe sectiunea Brasov - Sighisoara, componenta a Coridorului Rin - Dunare, pentru circulatia cu viteza maxima de 160 kmh.

Tragedie pe calea ferata. O buzoianca de 60 de ani a sfarsit sub rotile unui tren

O femeie si-a gasit sfarsitul, marti dimineata, sub rotile unui tren, in apropierea Statiei CFR Buzau. Buzoianca, in varsta de 60 de ani, ar fi incercat sa traverseze calea ferata insa a fost surprinsa de trenul Inter Regio Galati Bucuresti.

Tragedie pe calea ferata. O femeie a fost calcata de tren, in Buzau

O femei si-a gasit sfarsitul, marti, sub rotile unui tren, la mica distanta de gara Buzau. Tragedia s-a produs la orele diminetii. Se pare ca femeia incerca sa traverseze calea ferata prin zona.

VIDEO A fost semnat contractul de reabilitare a Bibliotecii Judetene. Primele 5 luni sunt destinate etapei de proiectare

La trei luni dupa ce a fost demarata procedura de mutare a Bibliotecii Judetene in noul sediu provizoriu din incinta Galleria Mall, a fost semnat si contractul de atribuire a lucrarilor catre firma care a castigat licitatia pentru consolidarea si reabilitarea cladirii de pe bulevardul Unirii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )