Libnet.ro
UNICEF

22:30

Calendar 2018: Fonduri europene pentru mici afaceri si antreprenoriat

Hotnews Hotnews,
 Calendar 2018: Fonduri europene pentru mici afaceri si antreprenoriat

S-a publicat calendarul calendar estimativ al apelurilor de proiecte care ar urma sa se lanseze in perioada ianuarie-martie 2018, cuprinzand, printre altele si fonduri europene destinate afacerilor mici si mijlocii si programelor de stimulare a antreprenoriatului in randul populatiei Romaniei. continuă pe Hotnews

Presedintele Comisiei Europene respinge taierea de fonduri europene pentru Polonia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se opune taierii fondurilor europene pentru state precum Polonia, care au refuzat sa preia refugiati in urma punerii in aplicare a sistemului de cote, in 2015, informeaza thenews. pl.

Brasovean trimis in judecata de DNA dupa ce folosit acte false ca sa foloseasca fonduri europene pentru a-si construi o pensiune

Traian Brancovici este acuzat ca a atribuit contractual de lucrari pentru construirea pensiunii unei firme pe care tot el o controla. A folosit acte false pentru a acoperi infractiunea.

Un preot din Brasov a fost trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Preotul Florin Butum, din Cincu, judetul Brasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru frauda cu fonduri europene. Acesta este acuzat de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente.

Preot trimis in judecata, pentru frauda cu fonduri europene. Ce suma impresionanta a primit popa

Un preot din Brasov a fost trimis in judecata de procurorii DNA, dupa ce a dat declaratii false pentru a obtine fonduri europene ilegal, in valoare de peste 100. 000 de lei. Florin Butum este acuzat de.

Luare de mita si obtinerea pe nedrept de fonduri europene in dosarul de coruptie al unui fost director de la OJFIR Alba. Suma imensa ridicata la perchezitii

Directia Nationala Anticoruptie a facut public, marti, un comunicat de presa in care ofera explicatii cu privire la dosarul trimis in judecata in care au fost inculpati un fost director al OJFIR Alba, un medic veterinar si un fermier din comuna Ighiu. Acuzatiile sunt de luare de mita, fals si folosire de documente false pentru obtinerea de fonduri europene.

Primarul comunei Arieseni din Alba, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie in obtinerea de fonduri europene

Primarul comunei Arieseni, Jurj Vasile Marin, a fost trimis in judecata de Serviciul Teritorial DNA Alba Iulia pentru fapte de coruptie. Acesta este acuzat ca a intocmit si folosit documente false care au avut ca finalitate obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Start Up Nation: Situatia la zi si asteptarea antreprenorilor. Ce va fi in editia 2018

Programul de finantare nerambursabila pentru mici afaceri Start-Up Nation, editia 2017, continua cu certificarea cheltuileilor si efectuarea platilor, in anul 2018, dupa cum da statul asigurari, in timp ce destui antreprenori care s-au calificat la finantare, precum si consultanti se plang de procesul geroi care le intarzie afacerile. In plus, Ministerul pentru Mediul de Afaceri sustine ca intr-o noua sesiune, 2018, a programului, urmeaza sa ceara de la Guvern noi fonduri, peste nivelul de 700 milioane lei, credite de angajament prevazute in bugetul de stat 2018.

Frauda cu fonduri europene. Cum a reusit o societate sa obtina aproape 1 milion de lei pentru constructia unui centru de afaceri

Trei oameni de afaceri si firmele administrate de acestia au fost trimisi in judecata intr-un dosar cu un prejudiciu de aproape 1 milion de lei.

HOROSCOP 2018. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile

Anul 2018 se anunta unul energic si prosper pentru toate zodiile. Poate aduce si putina anxietate, insa asta doar din cauza excesului de energie. Toate zodiile ar trebui sa isi canalizeze energia doar in.

Preotul din Cincu, trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene. A pretins ca Biserica foloseste un teren desi acesta este in poligonul militar

Preotul Florin Butum a fost trimis in judecata de procurorii DNA dupa ce a dat declaratii false pentru a obtine fonduri europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2521 seconds )