Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

Un preot din Brasov a fost trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene

B1 B1,
Un preot din Brasov a fost trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Preotul Florin Butum, din Cincu, judetul Brasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru frauda cu fonduri europene. Acesta este acuzat de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente. continuă pe B1

Preot trimis in judecata, pentru frauda cu fonduri europene. Ce suma impresionanta a primit popa

Un preot din Brasov a fost trimis in judecata de procurorii DNA, dupa ce a dat declaratii false pentru a obtine fonduri europene ilegal, in valoare de peste 100. 000 de lei. Florin Butum este acuzat de.

Preotul din Cincu, trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene. A pretins ca Biserica foloseste un teren desi acesta este in poligonul militar

Preotul Florin Butum a fost trimis in judecata de procurorii DNA dupa ce a dat declaratii false pentru a obtine fonduri europene.

Trimis in judecata pentru o mita de 23 mil. lei. Marin Anton, fost deputat PNL si secretar de stat la Transporturi, acuzat ca a luat bani de la firma care a facut noul terminal din Otopeni

Marin Anton, fost deputat PNL si secretar de stat in Ministerul Transporturilor a fost trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi luat o mita de aproape 23. 000 lei de la compania care a realizat noul terminal al Aeroportului Otopeni.

Fermier din Bacau, trimis in judecata de DNA pentru frauda cu fonduri europene

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Bacau au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Andries Gheorghe.

Brasovean trimis in judecata de DNA dupa ce folosit acte false ca sa foloseasca fonduri europene pentru a-si construi o pensiune

Traian Brancovici este acuzat ca a atribuit contractual de lucrari pentru construirea pensiunii unei firme pe care tot el o controla. A folosit acte false pentru a acoperi infractiunea.

Liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, trimis in judecata pentru luare de mita. E acuzat ca ar fi cerut 5 milioane de euro dintr-un contract de modernizare a Aeroportului Otopeni

Procurorii dna au decis trimiterea in judecata a liderului PNL Giurgiu si, totodata, punerea sub sechestru a mai multor bunuri ce apartin acestuia.

Liderul PNL Giurgiu, trimis in judecata pentru luare de mita. E acuzat ca a cerut comision dintr-un contract de modernizare a Aeroportului Otopeni

Procurorii dna au decis trimiterea in judecata a liderului PNL Giurgiu si, totodata, punerea sub sechestru a mai multor bunuri ce apartin acestuia.

Primarul comunei Arieseni din Alba, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie in obtinerea de fonduri europene

Primarul comunei Arieseni, Jurj Vasile Marin, a fost trimis in judecata de Serviciul Teritorial DNA Alba Iulia pentru fapte de coruptie. Acesta este acuzat ca a intocmit si folosit documente false care au avut ca finalitate obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Avocat baimarean, trimis in judecata: Starea de fapt a fost denaturata!

Avocatul baimarean Emil Blaga a fost trimis in judecata pentru coplicitat la santaj. El este acuzat ca i-ar fi ajutat pe ceilalti doi inculpati sa obtina, prin exercitarea unor presiuni, o conventie cu o persoana intr-un proces de paternitate. Avocatul spune ca starea de fapt a fost total denaturata.

Cum a fost anul 2017 pentru PEFOC.ro si unde se claseaza acum pe piata semineelor din Romania

Simplul fapt ca ai gasit o idee geniala si ca iti doresti sa ai succes nu este de ajuns pentru a pune pe picioare o afacere sustenabila. De fapt, statisticile arata ca un procent covarsitor din.

ştiri de la B1

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )