Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALENDAR ORTODOX 11 SEPTEMBRIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 11 SEPTEMBRIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Teodora fiind casatorita si cazand in adulter, constientizand starea de pacat, a luat decizia de a se inchinovia la o manastire de calugari. Taindu-si parul si imbracand haine. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 10 SEPTEMBRIE. Ce sfinte sarbatorim astazi

Sfintele Mucenite Minodora, Mitrodora si Nimfodora au trait in vremea imparatului Galeriu Maximian 305-311), in Bitinia. Aceste mucenitie au fost surori si s-au retras intr-o pustie.

CALENDAR ORTODOX 9 SEPTEMBRIE. inca o sarbatoare pentru crestinii ortodocsi. Cui trebuie sa spui astazi La multi ani?

Sfintii Ioachim si Ana sunt parintii Maicii Domnului. Sfantul Ioachim a fost din neamul regelui David. Sfanta Ana a fost fiica preotului Matan. Acest preot a avut trei fiice: Maria - care.

CALENDAR ORTODOX 8 SEPTEMBRIE. Mare sarbatoare astazi

Nasterea Maicii Domnului este primul praznic din Anul bisericesc, care incepe la 1 septembrie. Fecioara Maria s-a nascut din parinti foarte inaintati in varsta, Ioachim si Ana, ca rod.

HOROSCOP DRAGOSTE 11 SEPTEMBRIE. Balantele au o zi calma in relatie, Fecioarela acumuleaza multa tensiune

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 11 septembrie 2019. Astazi intra in actiune astrala nodurile lunare si planeta Marte responsabila cu energia, impulsul,.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE. Racii au nevoie de calm si relaxare, Scorpionii sunt pe drumul cel bun

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 11 SEPTEMBRIE 2019; astazi intra in actiune astrala nodurile lunare si planeta Marte responsabila cu energia, impulsul, confruntarile, driverul sexual.

Dancila, despre atentatele din 11 septembrie: Este un moment pe care nu avem voie sa-l uitam. Avem datoria de a lupta neincetat impotriva terorismului

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri pe Facebook ca astazi se implinesc 18 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, subliniind ca este un moment pe care nu avem voie sa il uitam. Premierul a adaugat apoi ca avem cu totii datoria de a lupta impotriva actelor de terorism si de a sprijini instaurarea pacii.

Mesajul Melaniei Trump in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001. Cum au reactionat americanii

Melania Trump a postat un mesaj pe retelele de socializare in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001. Cum au reactionat americanii? Mesajul Melaniei Trump in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001 18 ani de la atentatele din 11 septembrie indreptate impotriva Statelor Unite, coordonate de Al-Qaeda, in urma carora au murit aproape 3.

18 ani de la 11 septembrie 2001: Trump promite sa intensifice lupta impotriva talibanilor

Presedintele american Donald Trump a promis miercuri, la marcarea a 18 ani de la atentatele de la 11 septembrie 2001, sa intensifice lupta impotriva talibanilor in Afganistan, la cateva zile dupa anularea unei intalniri cu acestia in vederea incheierii unui acord de pace, relateaza AFP.

America aduce un omagiu victimelor de la 11 septembrie

Newyorkezii aduceau miercuri un omagiu victimelor atentatelor de la 11 septembrie 2001, o comemorare.

11 septembrie 2001, ziua pe care americanii nu o vor uita niciodata

Americanii isi omagiaza miercuri victimele atacului terorist din 11 septembrie 2001. in pofida trecerii a 18 ani de la cel mai sangeros eveniment din istoria Statelor Unite, sechelele inca nu au disparut, atat la New York, cat si la Kabul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )