Libnet.ro
UNICEF

19:30

CALENDAR ORTODOX, 16 NOIEMBRIE. Un mare sfant sarbatorim in aceasta zi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX, 16 NOIEMBRIE. Un mare sfant sarbatorim in aceasta zi

in aceasta luna, in ziua a saisprezecea, pomenirea Sfantului Apostol si Evanghelist Matei. Sf. Apostol si Evanghelist MateiAcest dumnezeiesc apost. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX, 15 NOIEMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim in aceasta zi

in aceasta luna, ziua a cincisprezecea, pomenirea Sfintilor Mucenici si marturisitori: Gurie, Samona si Aviv. Dintre acesti Sfinti Mucenici,.

CALENDAR ORTODOX, 14 NOIEMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim in aceasta zi

in aceasta luna, in ziua a paisprezecea, pomenirea Sfantului slavitului si intru tot laudatului Apostol Filip, unul din ceata dintai, a celor doisprezece.

HOROSCOP, 16 NOIEMBRIE. Taurii trebuie sa fie precauti, Scorpionii trebuie sa evite calatoriile

O zi speciala pentru cateva zodii, in timp ce altele trebuie sa primeasca lectii de la viata. Iata cum arata ziua de 16 noiembrie din punct de vedere astral.

HOROSCOP, 16 NOIEMBRIE. Taurii trebuie sa fie atenti, Scorpionii trebuie sa evite calatoriile

O zi speciala pentru cateva zodii, in timp ce altele trebuie sa primeasca lectii de la viata din care trebuie sa invete ceva. Iata cum arata ziua de 16 noiembrie din punct de vedere.

[P] Romnia Recicleaza: Pe 16 noiembrie, locuitorii din Caracal recicleaza!

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB) si Primaria Caracal organizeaza pe 16 noiembrie o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate. Vineri, intre orele 09. 00 localnicii din Caracal vor putea preda echipamentele electrice si electronice vechi si acumulatorii portabili uzati la unul dintre cele 3 puncte fixe de colectare.

Black Friday 2018 pe 16 noiembrie la CEL.ro: primele reduceri

Magazinul online CEL. ro anunta ca va organiza o noua runda de reduceri in campania de Black Friday pe data de 16 noiembrie. Vor fi adaugate alte sute de discounturi si produse noi care vor completa oferta. Retailerul declara ca obiectivul pe care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )