Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Calendar ortodox 2021. Sarbatoare mare chiar azi. Ce iti este interzis sa faci, total!

Playtech Playtech,
Calendar ortodox 2021. Sarbatoare mare chiar azi. Ce iti este interzis sa faci, total!

Calendar ortodox 2021. Sarbatoare mare chiar azi, 30 ianuarie. Crestin ortodocsii ii praznuiesc azi pe Vasile cel Mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur. Credinta populara sustine ca nu este bine sa muncesti in aceasta zi sfanta caci orbesti. Calendar ortodox 2021 Sfintii trei ierarhi in fiecare an, pe 30 ianuarie, credinciosii ii . continuă pe Playtech

Horoscop 30 ianuarie 2021. Banii curg garla pentru o singura zodie, chiar azi

Horoscop 30 ianuarie 2021. Se pare ca vin bani garla pentru o zodie, sambata. Ce anunta specialistii in astrologie despre nativii Zodiacului? Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 2, 24, 37, 39 si 40, in timp ce culorile care sigur iti fac ziua mai frumoasa daca le porti .

Klaus Iohannis, gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi

Klaus Iohannis a facut un gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Ce a facut Klaus Iohannis, la doar o zi de la tragedia de la Matei Bals, unde 6 oameni au murit, din care .

Ce le-a facut Elena Lasconi angajatilor ei, chiar azi. Asa trebuie sa procedeze toti primarii

Elena Lasconi, fosta prezentatoare de la Pro TV, actualmente primarita a orasului Campulung Muscel, a inceput sa-si verifice angajatii de la Primarie cu aparatul etilotest, sa vada care a consumat alcool. Ce le-a facut Elena Lasconi angajatilor ei, chiar azi Unul dintre angajatii testati de Elena Lasconi a fost gasit cu alcoolemie de 0,85 la .

Horoscop 31 ianuarie 2021. Problema mare pentru o zodie. Are nevoie urgent de o pauza

Previziunile astrelor pentru ziua de 31 ianuarie 2021. De azi si pana in 21 februarie, Mercur retrogradeaza in semnul Varsatorului. Zodiile Taur, Leu, Scorpion si Varsator intampina dificultati de comunicare si de gestionare a unor probleme la care nu se asteptau. Un semn zodiacal va avea urgent nevoie de o pauza. Horoscop 31 ianuarie 2021 .

Jador a dat cartile pe fata la Survivor 2021. Ce mare drama ascunde, de ce este atat de frustrat

Jador a dat cartile pe fata la Survivor 2021. Ce mare drama ascunde, de ce este atat de frustrat. Jador a facur dezvaluiri emotionante despre copilaria sa. Ce a spus, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat cine este, de fapt, Jador. Manelistul a recunoscut totul la Survivor Jador a spus adevarul la Survivor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )