Libnet.ro
UNICEF

14:45

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a spus ca rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere, referindu-se la votul in cazul premierului Victor Ponta. De asemenea, Tariceanu a. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a spus ca rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere, referindu-se la votul in cazul premierului Victor Ponta. De asemenea, Tariceanu a.

Calin Popescu Tariceanu, despre cazul Ponta: Este o incercare de lovitura de stat. Suntem martorii unor abuzuri, excese

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara, ca modul in care se procedeaza in cazul premierului Victor Ponta este o incercare de lovitura de stat. Ba mai mult, am fi martorii unor abuzuri, a subliniat.

Calin Popescu Tariceanu, despre cazul Ponta: Este o incercare de lovitura de stat. Suntem martorii unor abuzuri, excese (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara, ca modul in care se procedeaza in cazul premierului Victor Ponta este o incercare de lovitura de stat. Ba mai mult, am fi martorii unor abuzuri, a subliniat.

Radu Banciu: Calin Popescu Tariceanu vorbeste de lovituri de stat imediat cum se cutremura un pic candelabrele de deasupra lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat luni, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu, potrivita carora, ceea ce se intampla in cazul premierului Victor Ponta se poate denumi o.

Calin Popescu Tariceanu si-a crestinat cel de-al treilea copil

Un moment fericit are loc si in familia lui Calin Popescu Tariceanu. Presedintele Senatului isi crestineaza, la Biserica manastirii Casin, cel de-al treilea copil cu cea de-a cincea sotie, Loredana Moise.

Livia Stanciu, despre votul in cazul Ponta: Asa a inteles Parlamentul sa decida

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a declarat, marti, comentand votul dat in Camera Deputatilor in privinta lui Victor Ponta, ca problema avizarii sau neavizarii inceperii urmaririi penale apartine Parlamentului, care asa a inteles sa decida.

Tariceanu, despre dosarul lui Victor Ponta: Lucrurile acestea pot duce pe foarte multi la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca problemele pe care le are Victor Ponta cu Justitia pot duce pe foarte multi oameni la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat.

Avocatul lui Pinocchio Calin Popescu Nascoceanu

Unele remarci trebuie facute imediat, ca o palma peste ochi, pentru ca cei care au indraznit sa NE minta cu seninatate, primind adevarul drept in fata, sa nu mai aiba curaj sa ridice privirea din pamant. Macar o vreme. Asadar, am ceva important sa-i transmit domnului Calin Anton Popescu-Tariceanu: nu ne mai luati de prosti! Stim mai bine ca dumneavoastra unde se afla Danemarca.

Macovei, despre votul in cazul lui Ponta: Toate acestea se construiesc in jurul unui plan. Vin lunile de vara in care se poate da lovitura de gratie (VIDEO)

Monica Macovei considera ca actiunea Parlamentului de marti in cazul votului premierului Victor Ponta este parte dintr-un plan prin care se va da lovitura de gratie, cel mai probabil in lunilie.

Ion Cristoiu: Prin votul in cazul lui Victor Ponta, Parlamentul a fost chemat sa voteze trecerea Puterilor sale in mainile Binomului SRI-DNA

Marti, 9 iunie 2015, in plenul Camerei Deputatilor a avut loc votul pentru incuviintarea inceperii urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta de catre DNA. Deputatii nu au fost de acord cu acest lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )