Libnet.ro
UNICEF

21:30

Calin Popescu-Tariceanu, la inalta Curte de Casatie si Justitie

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu, la inalta Curte de Casatie si Justitie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen in dosarul in care este judecat pentru. continuă pe Antena3

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este audiat din nou in dosarul unde e acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen in dosarul in care este judecat pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Calin Popescu Tariceanu, intrebari pentru ministrul Justitiei privind interceptarile

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca saptamana viitoare ii va cere ministrului Justitiei, Raluca Pruna, sa explice 'cum se fac interceptarile in Romania, ci.

Tariceanu s-a prezentat la Curtea Suprema. Seful Senatului are termen in procesul in care este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen in dosarul in care este judecat pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Cei trei parlamentari ALDE care vor demisia lui Tariceanu: Filialele teritoriale ALDE sunt obligate sa preia mesajele anti-justitie ale domnului Tariceanu

Cei trei parlamentari ALDE care au cerut demisia sefului lor, Calin Popescu-Tariceanu, si adoptarea unor criterii de integritate in partid asa incat sa nu poata candida membri cu probleme penale atrag atentia, intr-un comunicat, ca filialele teritoriale ale ALDE sunt obligate sa preia mesajele anti-justitie ale presedintelui Senatului.

Presedintele Senatului nu este de acord cu vizita lui Mike Tyson in plenul Senatului: Cine e Mike Tyson?

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca invitarea fostului pugilist american Mike Tyson in plenul Senatului nu este o propunere onoranta pentru institutia Parlamentului. Cine.

Tariceanu, despre acuzatiile de plagiat in cazul doctoratului Laurei Codruta Kovesi: Cred ca trebuie sa se bucure de prezumtia de nevinovatie, chiar daca DNA si domnia sa nu au procedat ca atare

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu considera ca procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, ar trebui sa beneficieze de prezumptia de nevinovatie, in scandalul privind acuzatiile de plagiat, in cazul lucrarii sale de doctorat.

Raetchi: Primul lucru pe care l-ar face gruparea Dragnea-Tariceanu-Basescu dupa alegeri e sa o schimbe din functie pe Kovesi. Acum o decredibilizeaza

Vicepresedintele PNL Bucuresti, Ovidiu Raetchi, afirma ca un plan pus la cale de gruparea Liviu Dragnea- Calin Popescu Tariceanu- Traian Basescu este schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi dupa alegerile parlamentare. in prezent, deja a inceput prima etapa a planului, decridibilizarea acesteia, potrivit deputatului liberal.

Lucrul pe care l-ar face gruparea Dragnea-Tariceanu-Basescu e sa o schimbe din functie pe Kovesi

Vicepresedintele PNL Bucuresti, deputatul Ovidiu Raetchi, a descris planul pus la cale de gruparea Liviu Dragnea- Calin Popescu Tariceanu- Traian Basescu pentru schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, dupa alegerile parlamentare, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Deputatul Aurelian Ionescu ii cere lui Tariceanu sa-si dea demisia de la conducerea ALDE

Liderul ALDE Ialomita, deputatul Aurelian Ionescu, ii solicita demisia copresedintelui Calin Popescu-Tariceanu din motive de integritate, afirmand ca acesta ar trebui sa urmeze exemplul liberalului Vasile Blaga si sa faca pasul inapoi pentru ca a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )