Libnet.ro
UNICEF

15:15

Calin Popescu Tariceanu respinge alianta cu Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu respinge alianta cu Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, respinge orice miscare de apropiere in viitor intre ALDE si partidul condus de Traian Basescu, Miscarea Populara. Invitat la B1 TV, Calin Popescu. continuă pe Antena3

100 de minute: Liviu Dragnea explica de ce s-a contrat cu Calin Popescu Tariceanu in Parlament

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, despre motivul pentru care astazi s-a contrat cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, in plenul Parlamentului.

REVISTA PRESEI: Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, in topul preferintelor pentru Primaria Capitalei

Ziarele de marti scriu despre Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, care se afla in topul sondajelelor interne realizate de PSD, privind numarul de voturi pentru primaria Capitalei, dar si despre retragerea titlurilor de doctor ale lui Victor Ponta, Gabriel Oprea si Olguta Vasilescu.

Traian Basescu il ataca pe Dacian Ciolos: A venit tehnician si s-a facut politruc, asta e viata!

Bugetul pe 2016 este bugetul lui Victor Ponta, iar Guvernul de tehnocrati a urmat intocmai instructiunile PSD si PNL, a declarat presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, vineri, intr-o conferinta de.

S-ar putea ca alianta PSD-UNPR-ALDE sa nu mai existe

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, intrebat despre disputa avuta miercuri in Parlament cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, ca formatiunea acestuia a avut recent pozitii diferite de cele ale PSD, astfel incat este posibil ca alianta in fapt sa nu mai existe, transmit surse din presa.

Ce i-au cerut reprezentantii crescatorilor de animale lui Tariceanu. Ciolos ia in calcul sa dea ordonanta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, marti, dupa discutiile purtate cu reprezentantii crescatorilor de animale, ca e greu din Parlament sa se stabileasca numarul de caini care trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )