Libnet.ro
UNICEF

16:00

Call center pentru Covid-19 la DSP Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Call center pentru Covid-19 la DSP Bucuresti

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti DSPMB) are, de joi, un call center la care bucurestenii pot suna atunci cand vor informatii privind pandemia de coronavirus, dar pot fi si indrumati sau sfatuiti in legatura cu infectarea cu virusului SARS-CoV-2, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Call center pentru Covid-19 la DSP Bucuresti

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti DSPMB) are, de joi, un call center la care bucurestenii pot suna atunci cand vor informatii privind pandemia de coronavirus, dar pot fi si indrumati sau sfatuiti in legatura cu infectarea cu virusului SARS-CoV-2, relateaza Agerpres.

Call center COVID-19, deschis pentru a putea prelua toate apelurile bucurestenilor - DSP

Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti are, de joi, un call center dedicat COVID-19, unde se pot primi informatii si indrumari legate de infectarea cu noul coronavirus. Numarul unic este 0219462 si poate fi apelat in intervalul orar 8. 00, de luni pana duminica.

Directia de Sanatate Publica si-a facut un call-center

Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti si-a facut un call-center, care functioneaza incepand d.

Reactia DSP Bucuresti, dupa ce o femeie din Bucuresti a ramas cu mama moarta in casa

Directorul DSP Bucuresti, Oana Niculescu, a reactionat, luni, dupa ce mama unei femei din Capitala a decedat, iar autoritatile nu i-au ridicat trupul de teama COVID-19. Potrivit acesteia, institutia pe care o conduce nu se putea implica in caz decat dupa ce fiica femeii obtinea o serie de acte de la serviciul de ambulanta si primarie.

Document exploziv care arata haosul de la DSP Bucuresti. Institutul pentru Situatii de Urgenta cere ajutorul Ministerului Sanatatii

Antena 3 are dovada ca in Directia de Sanatate Bucuresti este haos total iar institutia nu este capabila sa isi faca treaba si sa ii ajute pe cei suspecti de COVID. Sabrina Preda si Sergiu Cora au intrat in posesia documentului prin care Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta se plange Ministerului Sanatatii ca DSP nu raspunde la telefon.

Proiectul de OUG ce prevede acordarea de sporuri de 40% pentru directorii DSP-urilor si de 30% pentru functionari, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de maine

Proiectul de Ordonanta de Urgenta ce prevede acordarea de sporuri de 40% din salariul de baza pentru directorii executivi si directorii executivi adjuncti ai directiilor de sanatate publica si de 30% pentru functionarii publici incadrati in serviciul de control in sanatate publica se afla pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de maine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )