Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cambridge Analytica a depus cerere de intrare in insolventa in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Cambridge Analytica a depus cerere de intrare in insolventa in Marea Britanie

Firma de consultanta politica Cambridge Analytica, aflata in centrul scandalului legat de folosirea nepotrivita a datelor a milioane de utilizatori ai Facebook, a depus cerere de intrare in insolventa in Marea Britanie si isi va inceta activitatea, relateaza BBC, care citeaza un comunicat al companiei. continuă pe Adevărul

Scandalul Facebook: Cambridge Analytica se inchide

Cambridge Analytica se inchide, a recunoscut miercuri un oficial al acestei firme de consultanta aflate in centrul scandalului privind confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor Facebook, potrivit.

Decizie de ULTIM MOMENT la Cambridge Analytica: Firma a...

Cambridge Analytica a decis sa se inchida in urma dezvaluirilor potrivit carora datele utilizatorilor Facebook au fost folosite pentru a influenta campania electorala din 2016 din SUA. Nigel.

Cambridge Analytica se nchide dupa scandalul datelor utilizatorilor Facebook

Cambridge Analytica, firma de date care a lucrat pentru presedintele Donald Trump in campanie electorala din 2016, se inchide dupa dezvaluirea ca datele utilizatorilor Facebook au fost folosite fara consimtamant pentru a influenta votul alegatorilor, relateaza Reuters, citand Wall Street Journal.

Ct costa sa faci un startup de data analytics. Ce se schimba n acest domeniu dupa scandalul Cambridge Analytica

Tehnologiile din zona analizelor de date, machine learning si inteligentei artificiale vor deveni indispensabile, drept urmare vor fi tot mai multi cei care vor investi in aceste domenii, in ciuda dimensiunii pe care a luat-o scandalul Cambridge Analytica CA). Am stat de vorba cu un antreprenor care a creat un startup de big data pentru a afla de cati bani e nevoie pentru a pune pe picioare o firma in acest domeniu si la ce ar trebui sa se astepte cei care vor sa investeasca in astfel de afaceri odata cu intrarea in vigoare a GDPR si a schimbarilor de dupa povestea CA.

Twitter a vndut accesul la date ale utilizatorilor unui cercetator care avea legatura cu Cambridge Analytica

Twitter a vandut accesul la date publice ale utilizatorilor unui profesor al Universitatii Cambridge care a obtinut si informatii apartinand unor milioane de utilizatori ai Facebook, transferate ulterior firmei de consultanta Cambridge Analytica fara consimtamantul acestora, transmite Bloomberg, citat de news. ro.

O noua retea de socializare, atrasa in scandalul Cambridge Analytica

Twitter a vandut accesul la date publice ale utilizatorilor unui profesor al Universitatii Cambridge care a obtinut si informatii apartinand unor milioane de utilizatori ai Facebook, transferate ulterior firmei de consultanta Cambridge Analytica fara.

Twitter a vandut accesul la date ale utilizatorilor unui cercetator care avea legatura cu Cambridge Analytica

Twitter a vandut accesul la date publice ale utilizatorilor unui profesor al Universitatii Cambridge care a obtinut si informatii apartinand unor milioane de utilizatori ai Facebook, transferate ulterior firmei de consultanta Cambridge Analytica fara consimtamantul acestora, transmite Bloomberg.

Compania unui roman stabilit la Londra, cu o cifra de afaceri de peste 12 milioane de lire sterline, a fost premiata la un eveniment de afaceri din Marea Britanie

BOK Construction, firma unui sucevean care s-a stabilit in Marea Britanie, a primit un premiu la un eveniment important de afaceri ce a avut loc in Anglia. Compania de constructii este una romaneasca, ce isi are sediul la Londra si a fost fondata de Constantin Boca, un tanar din comuna suceveana Botosana.

Fuziune intre supermarketurile britanice Sainsburys si Asda, pentru a forma cea mai mare companie de profil din Marea Britanie

Sainsburys, a doua cea mai mare companie de supermarketuri din Marea Britanie, a convenit preluarea Asda, filiala locala a grupului american Walmart, pentru 7,3 miliarde de lire sterline 10 miliarde dolari), pentru a forma cel mai mare grup de profil de pe piata britanica in functie de cota de piata, peste liderul actual Tesco, transmite Reuters.

Copilul celor mai batrani parinti din Marea Britanie a fost luat de serviciile sociale. Cuplul e devastat

Doi batrani, care au devenit cei mai varstnici parinti din Marea Britanie, au ramas fara copil, dupa ce serviciile sociale l-au luat din grija lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )