Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cambridge Analytica a obtinut date despre mult mai multi utilizatori Facebook, spune o fosta sefa a companiei britanice

Hotnews Hotnews,
 Cambridge Analytica a obtinut date despre mult mai multi utilizatori Facebook, spune o fosta sefa a companiei britanice

La Cambridge Analytica au ajuns date despre mult mai multi useri Facebook decat cei 87 de milioane de care se stie, a spus intr-o audiere in Parlamentul britanic o fosta angajata a companiei. Brittany Kaiser spune ca o serie de teste au fost dezvoltate de compania de analiza a datelor exact pentru a extrage cat mai multe date despre utilizatorii Facebook, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

CEO-ul suspendat al Cambridge Analytica anuleaza o audiere in fata Parlamentului de la Londra

Alexander Nix, CEO-ul suspendat al Cambridge Analytica, si-a anulat o aparitie pentru o audiere in fata parlamentarilor britanici, conform lui Damian Collins, seful Comitetului pentru Mediul Digital, Cultura, Media si Sport din Parlament, informeaza Reuters.

VIDEO Patroni IMM: Vrem taierea unor ajutoare sociale pentru romni si mai multi straini la munca n Romnia

Patronii de firme mici si mijlocii membri ai celei mai mari organizatii patronale de acest fel din Romania cer Guvernului sa taie prestatiile sociale acordate unor romani apti de munca si sa elimine pragurile anuale care limiteaza numarul lucratorilor straini pe care firmele ii pot aduce la munca in Romania, din afara Uniunii Europene.

Mai multi rapidisti la derby pe Arena Nationala

Arena Nationala a primit sambata seara doua dintre cele mai puternice galerii din fotbalul romanesc, cele ale echipelor CSA Steaua si Academia Rapid.

ALIMENTE care ne UCID: Cei carte le consuma fac mult mai usor CANCER! AVERTISMENTUL nutritionistilor: Popor sarac,dar nu renunta la

Profesorul Pavel Chirila a tras un semnal de alarma ingrijorator in cadrul unei emisiuni televizate cu privire la obiceiurile nesanatoase ale romanilor. Potrivit acestuia, poporul roman mananca cu 23% mai.

Smiley, despre cel mai mare esec din viata sa: Am urcat pe scena si...

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Smiley recunoaste ca un esec a stat poate la baza alegerii carierei. Esecul a fost ca eu m-am suit pe scena la gradinita, aveam o piesa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )