Libnet.ro
UNICEF

10:30

Campania pentru alegerile europarlamentare din 2014 va costa UE 16 milioane de euro

B1 B1,
Campania pentru alegerile europarlamentare din 2014 va costa UE 16 milioane de euro

Campania pentru alegerile europarlamentare din 2014 va costa 16 milioane de euro. O treime din aceasta suma va fi alocata promovarii temelor europene si activitatii Parlamentului European prin intermediul. continuă pe B1

Campania pentru alegerile europarlamentare din 2014 va costa UE 16 milioane de euro

Campania pentru alegerile europarlamentare din 2014 va costa 16 milioane de euro. O treime din aceasta suma va fi alocata promovarii temelor europene si activitatii Parlamentului European prin intermediul.

Campania pentru europarlamentarele din 2014 va costa UE 16 milioane de euro

Campania pentru alegerile europarlamentare din 2014, a carei prima faza a fost lansata, marti, la Strasbourg, va costa 16 milioane de euro.

Campania pentru europarlamentarele din 2014 va costa UE 16 milioane de euro

Campania pentru alegerile europarlamentare din 2014, a carei prima faza a fost lansata, marti, la Strasbourg, va costa 16 milioane de euro, potrivit Mediafax. O treime din aceasta suma va fi alocata promovarii.

Iordania s-a calificat la barajul pentru Cupa Mondiala din 2014

Echipa nationala a Iordaniei s-a calificat la meciul decisiv pentru accederea la Cupa Mondiala din 2014, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 9-8 la loviturile de departajare, reprezentativa .

Motivele americanilor pentru a nu interveni in Siria

Alegerile primare din 2014, extenuarea fata de razboi, precedentul irakian sau respingerea lui Obama repezinta tot atatea motive pentru congresmenii americani de a nu autoriza o interventie militara in Siria, relateaza AFP.

Alegerile parlamentare din Germania: Merkel sub presiunea vignetei pentru straini, Steinbruck acuzat ca tolereaza munca la negru

Mai sunt doua saptamani pana la alegerile parlamentare din Germania si lupta politica e din ce in ce mai stransa. In urma duelului televizat din 1 septembrie, Peer Steinbruck SPD) puncteaza relevant in preferintele electoratului, tragandu-i in sus si pe social-democrati. Ca in orice campanie electorala, incep insa santajele politice si nu numai. Steinbruck este acuzat, intr-o scrisoare anonima, ca ar fi incurajat munca la negru. E vorba de anul 1999, cand sotia sa ar fi avut o femeie de serviciu straina, care a ajutat la curatenie pe perioada de mutat, lucrand fara acte.

Cupa Mondiala din 2014: Romania, invinsa de Turcia cu 2-0 pe Arena Nationala

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa marti seara de reprezentativa Turciei, cu scor 0-2, pe Arena Nationala, intr-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Golurile au fost.

Australienii sunt asteptati la vot sambata pentru alegerile generale

Australienii cu drept de vot sunt asteptati, sambata, sa-si exercite dreptul in cadrul alegerilor generale in care opozitia conservatoare condusa de TonyAbbott are un avantaj in fata premierului.

ANALIZA. Motive pentru congresul american sa REFUZE o interventie militara in Siria

Alegerile primare din 2014, extenuarea fata de razboi, precedentul irakian sau respingerea lui Obama repezinta tot atatea motive pentru congresmenii americani de a nu autoriza o interventie militara in Siria,.

Opozitia conservatoare a castigat alegerile parlamentare din Australia

Televiziunea publica australiana ABC a anuntat victoria in alegerile nationale a opozitiei conservatoare conduse de Tony Abbott, care ii va succeda astfel laburistului Kevin Rudd la conducerea Australiei, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )