Libnet.ro
UNICEF

17:00

Campionatul Mondial de handbal. Reactii dupa o victorie de senzatie cu Brazilia si explicatia transformarii Romaniei

Adevărul Adevărul,
Campionatul Mondial de handbal. Reactii dupa o victorie de senzatie cu Brazilia si explicatia transformarii Romaniei

Romania a invins Brazilia in optimile de finala ale Campionatului Mondial de handbal si va juca miercuri in sferturi contra tarii-gazda Danemarca. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Campionatul Mondial de handbal: Romania - Rusia. Ne refacem moralul sau prelungim criza?

Campionatul Mondial de handbal: Romania va intalni Rusia de la ora 19. 15, in ultimul meci al tricolorelor de la Grupa D. in paralel vor juca Brazilia si Franta, partida care va decide adversara Romaniei in optimi.

Campionatul Mondial de Handbal: Romania - Brazilia, ora 21.30! Batem sau schimbam generatia!

Romania va intalni in aceasta seara Brazilia, in optimile Campionatului Mondial de Handbal. Partida se disputa de la 21. 30, in direct pe DolceSport si livetext pe www. adevarul. ro.

Romania pierde cu Norvegia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania a revenit in competitie la Campionatul Mondial dupa o zi de pauza si mai ales dupa usturatoarea infrangere cu Spania, scor 26-18. Tricolorele au intalnit Norvegia, campioana europeana si olimpica in exercitiu si au pierdut dupa un meci in care Norvegia a condus in permanenta.

LIVE Romania-Norvegia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania revine in competitie la Campionatul Mondial dupa o zi de pauza si mai ales dupa usturatoarea infrangere cu Spania, scor 26-18.

LIVE Romania-Norvegia la Campionatul Mondial de handbal feminin (21:30)

Romania revine in competitie la Campionatul Mondial dupa o zi de pauza si mai ales dupa usturatoarea infrangere cu Spania, scor 26-18.

Romania, a treia infrangere consecutiva la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania a sustinut vineri de la ora 19:15 ultimul meci din Grupa D a Campionatul Mondial de handbal feminin. Fetele noastre au intalnit Rusia, echipa care pana acum a castigat toate meciurile.

LIVE Romania-Rusia la Campionatul Mondial de handbal feminin (19:15)

Romania sustine vineri de la ora 19:15 ultimul meci din Grupa D a Campionatul Mondial de handbal feminin. Fetele noastre intalnesc Rusia, echipa care pana acum a castigat toate meciurile.

Handbalistele tricolore viseaza la o finala la Campionatul Mondial. Urmeaza un meci infernal in sferturi

Romania a invins Brazilia, campioana mondiala in exercitiu, cu 25-22, duminica seara in optimile de finala la Campionatul Mondial gazduit de Danemarca si s-a calificat intre cele mai bune opt echipe. Succesul nostru este unul de rasunet in conditiile in care am pierdut trei meciuri la rand in Grup D.

Romania, invinsa si de Rusia (30-27), la Campionatul Mondial de handbal feminin

Selectionata Romaniei a fost invinsa de reprezentativa Rusiei cu scorul de 30-27 17-16), vineri, la Frederikshavn, in ultimul sau meci din Grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin din.

Romania, invinsa si de Norvegia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa, joi, de reprezentativa Norvegiei, cu scorul de 26-22 13-10), in penultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial din Danemarca. Marcatoarele.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )